Vi säljer, servar och reparerar din Fiat, Alfa Romeo & Jeep i nordvästra Skåne!

I snart 100 år har vi hjälpt våra kunder med Volvo. Nu tar vi nästa steg i vår historia och välkomnar Fiat, Alfa Romeo och Jeep till Bildeve-familjen.

Vi har under årtionden byggt upp en bred kunskap och erfarenhet för att på bästa sätt kunna ta hand om dig och din bil.

Som Fiat, Alfa Romeo eller Jeep ägare får du ett presentkort på 500 kr att använda hos oss. Perfekt att använda om du vill serva din bil, låta våra bilvårdsexperter tvätta din bil eller om du vill förvara dina hjul på vårt däckhotell.

Välkommen att boka tid för service på någon av våra auktoriserade verkstäder i Helsingborg, Höganäs eller Landskrona.

Våra auktoriserade verkstäder

Fiatverkstad

Alfa Romeoverkstad

Jeepverkstad

Vi hjälper dig med mer än service. Vi tar hand om hela ditt bilägande!

Laga Stenskott

Vi lagar stenskott oavsett vilket bilmärke. Ett stenskott i vindrutan kan när som helst bli en spricka. Undvik därför att vänta för länge, en liten skada blir lätt mycket större.

Däckhotell & Hjulskifte

Spara tid, slipp tunga lyft, få mer utrymme över i garaget och förläng livslängden genom att förvara dina hjul på vårt däckhotell. Vi erbjuder skifte, förvaring samt tvätt av däck och fälg.

Bilvård

Våra bilvårdstekniker hjälper dig med allt från utvändig handtvätt till dammsugning, vaxning, klädseltvätt och lackskyddsbehandling. Våra tekniker är specialutbildade inom bilvård och lackskyddsbehandlingar.

Laga Kantstötta Fälgar

Vi hjälpa dig att reparera dina skadade fälgar, både större skador men även kantstötta fälgar. Med hjälp av vår CNC maskin återställer vi dina skadade fälgar till nyskick.

Se alla våra Fiat, Alfa Romeo & Jeep modeller

Fiat

Fiat är en Italiensk biltillverkare som grundades 1899. Vi är glada att kunna erbjuda hela Fiats modellprogram från personbilar som är den perfekta citybilen, till transportbilar som gör vardagen lite enklare.

Alfa Romeo

Nu kan du hitta Alfa Romeos breda modellprogram hos oss där du får uppleva de unika känslorna i varje detalj med högpresterade motorer. Vi hjälper dig med SUV, Crossover eller sedan. Bli ägare till den Alfa Romeo du alltid drömt om!

Jeep

Ikoniska Jeep är starkt förknippat till frihet, förmåga och äventyr. Varje bilmodell bär på en unik historia och ett unikt arv. ”Go Anywhere, Do Anything” är inte bara en slogan, det är ett sätt att leva på.

Anmäl dig här för att få ditt presentkort på 500 kr.

För dig som vill serva din bil, låta våra bilvårdsexperter tvätta din bil eller om du vill förvara din hjul på vårt däckhotell.

Presentkortet gäller en gång per kund/reg.nr och giltig till och med 2024-05-31 på alla våra auktoriserade verkstäder. Erbjudandet gäller för dig som äger bilen privat och ej företag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.