Vi servar och reparerar din Fiat

Vi har under årtionden byggt upp en bred kunskap och erfarenhet för att kunna ta hand om din Fiat och Fiat Transportbil på absolut bästa sätt. Du kan därför med trygga händer lämna din Fiat på service och reparation på någon av våra auktoriserade verkstäder i Helsingborg, Höganäs eller Landskrona.

På våra anläggningar har vi toppmoderna verkstäder med den senaste tekniken och verktygen för att säkerställa en bra arbetsmiljö för våra tekniker samtidigt som det bidrar till att vi håller en hög kvalité på utfört arbete. Välkommen att boka tid hos oss!

Låt oss serva din bil Fiat

Ökad livslängd

Våra tekniker ser till att varje del av din Fiat fungerar optimalt. Regelbunden service hos oss innebär att din bil lever längre och håller sig i toppskick.

Minimera oväntade utgifter

När du regelbundet servar och underhåller din bil hjälper våra tekniker dig att upptäcka och åtgärda potentiella problem innan de utvecklas till större bekymmer. Det är fördelen med dedikerade tekniker med bra utbildning och lång erfarenhet.

Vi hjälper dig med mer än service

Att vara av med bilen vid flera olika tillfällen är ibland krångligt och svårt.

Låt oss i samband med ditt bokade verkstadsbesök även hjälpa dig med att exempelvis laga stenskott, besiktiga en skada, hjulskifte eller hjulinställning, byta en trasig vindruta, handtvätta eller varför inte lackskydda din bil eller kalibrera din Dräger.

Önskar du boka någon av ovan tjänster i samband ditt verkstadsbesök så tala med din tekniker vid bokningstillfället.

CarPay gör det enkelt

Om du betalar med CarPay via appen får du alltid 5% rabatt på ditt verkstadsbesök. Med CarPay kan du betala ditt verkstadsbesök direkt från soffan hemifrån. När bilen är klar får du en notis i mobilen.

Logga in i appen så kommer du direkt till betalningen och ser specifikationen på utfört arbete, välj sedan att använda eventuell bonuscheck eller om du vill delbetala ditt verkstadsbesök på upp till 12 månader räntefritt.

Därefter signerar du köpet med BankID. Tryggt, enkelt och alla köp/transaktioner samlade i appen.

Ansök och läs mer om CarPay här

Låna cykel kostnadsfritt

När du har din bil på service hos oss kan du låna en cykel kostnadsfritt utav oss.

Tänk på att boka cykeln hos din personliga servicetekniker i samband med att du bokar din service eftersom vi har ett begränsat antal cyklar.

Verkstadshyrbil

För att göra ditt verkstadsbesök så smidigt och enkelt som möjligt kan vi erbjuda dig en hyrbil.

När du hyr bil i samband med verkstadsbesök ingår fria mil i priset. Bilen lämnas ut fulltankad och återlämnas fulltankad.

Prata gärna med din personliga servicetekniker i samband med att du bokar din service om du behöver hjälp med hyrbil.

Bättre andrahandsvärde

En komplett servicehistorik från en auktoriserad verkstad är vanligtvis en fördel den dag det är dags att sälja din bil vidare till en ny ägare.

Servicegaranti i 12 månader

Samtliga punkter som kontrolleras och godkänns vid service ska hålla till nästa ordinarie servicetillfälle. Skulle något trots allt hända med dessa komponenter under denna tid står vi för kostnaden.

Boka service på din Fiat i Helsingborg, Landskrona eller Höganäs

Boka tid för service gör du enklast genom att fylla i formuläret. När vi gått igenom bokningsförfrågan tar vi kontakt med dig för att bekräfta pris, datum, tid samt för att hjälpa dig med boka eventuella tilläggstjänster. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in en bokningsförfrågan. Du kan även boka tid genom att kontakta kundtjänst på 042-17 25 00.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.