Bilbarnstolen Swivel 4 699 kr

Möt SWIVEL, din trogna följeslagare på vägen från första resan och ända upp till barnet når 7 år (eller 125 cm). Denna bilbarnstol är din biljett till bekymmersfria bilresor. Tack vare 360° rotationen kan ditt barn enkelt och smidigt sätta sig i och kliva ur stolen. Gör varje bilresa till en säker och komfortabel upplevelse med SWIVEL!

För dig som har ett Volvo, Renault eller CarPaykort erbjuder vi upp till 4 månaders räntefri avbetalning. Kortet ger även en rad andra förmåner såsom rabatt när du tankar eller tvättar hos oss.

Pris: 4 699 kr

Möt Swivel - Space Black

Särskilt skydd för nyfödda

Ge din nyfödda bästa möjliga skydd, komfort och stöd med den specialdesignade nyföddhetsinsatsen. Insatsen kan användas länge tack vare den förlängningsbara halsen och erbjuder också ett platt liggläge (upp till 75 cm). Energiabsorberande skumkuddar gör att ditt barn kan ligga i en bekvämare, ergonomisk position under de första värdefulla veckorna.

Växer med ditt barn

Barn utvecklas snabbt. Justera SWIVEL så att den växer med dem från småbarn till skolbarn. Båhåll säkerheten, oavsett storlek – byt enkelt från den integrerade 5-punktsselen till bilens 3-punktsbälte när ditt barn når 100 cm (max. 105 cm). Dessutom kan du förvara 5-punktsselen i ryggstödet så att den alltid är redo att användas igen. När det gäller stödbenet – fäll bara in det och förvara det i bilen.

Skydd från huvud till höft

Skalet på bältesstolen med hög rygg ger det viktiga stödet från huvud till höft medan bältesguiderna säkerställer korrekt placering av säkerhetsbältet. Det vadderade nackstödet ger säkerhet och komfort för ditt barns huvud och nacke, så att du kan vara säker på att de är skyddade på varje resa.

Kontakta mig för beställning eller information