Volvo Selekt - begagnad bil med nybilsgaranti

Volvo Selekt både ser ut och känns som en helt ny Volvo, men till priset av en begagnad bil. Därför ingår också Selekt-garanti som motsvarar nybilsgaranti. Alla Volvo Selektbilar är utvalda och certifierade av oss. De har genomgått utförliga kvalitetskontroller och ger dig säkerhet, komfort och kvalitet.

Fakta Volvo Selekt

Ålder: Max 5 år.
Max: 10 000 mil.
Garanti: 24 mån/3 000 mil*
Volvo Assistans: 24 mån.
Volvo On Call: 24 mån.

* Gäller från och med att bilen levererats. Lokala avvikelser kan förekomma.
** 24 mån fritt abonnemang gäller bilar utrustade med Volvo On Call.

Fakta Volvo Selekt Premium

Ålder: Max 12 månader.
Garanti: 12 mån extra utöver det som återstår*.
Volvo Assistans: 24 mån.
Volvo On Call: 24 mån.

* Gäller från och med att bilen levererats och förutsatt att bilen servas med Volvo Originalservice enligt gällande serviceplan. Ingen begränsning av körsträcka, men garantin upphör om bilen gått 13 000 mil eller mer.
** 24 mån fritt abonnemang gäller bilar utrustade med Volvo On Call.

Inte vilken bil som helst

Alla Volvo Selektbilar har fått Volvo Originalservice enligt gällande schema och är i så gott skick att de är jämförbara med en ny bil.

Max 5 år

En Volvo Selektbil är max fem år och måste klara våra högt ställda krav på nybilsskick. Körsträckan är under 10 000 mil.

Kontrollerad och uppgraderad

Kvalitetsprotokollen omfattar över 100 punkter, mjukvaran är uppdaterad och behöver något bytas används självklart Volvo Originaldelar.

Volvo Selekt-garanti

Volvo Selekt har samma garantier som då bilen var ny – 24 månader eller 3 000 mil.* Dessutom ingår Volvo Assistans, hjälp dygnet runt.

* För att garanti ska gälla måste service ske på auktoriserad Volvoverkstad enligt bilens serviceintervaller.

Volvo On Call

Vår smartphone-app gör vardagen lite enklare. Du kan till exempel fjärreglera klimatet i din bil och du kan snabbt och enkelt få Volvo assistans.