Volvo Selekt - Nästan Ny Volvo

Volvo Selekt både ser ut och känns som en helt ny Volvo, men till priset av en begagnad bil. Alla Volvo Selektbilar är utvalda och certifierade utav oss. De har genomgått utförliga kvalitetskontroller och ger dig säkerhet, komfort och kvalitet med en förlängd garanti.

Volvo Selekt

Omfattar utvalda bilar som är alltid yngre än 5 år och har inte rullat mer än 10 000 mil. Garantin börjar gälla från och med dagen bilen levereras till kund och upphör efter 24 månader eller 3 000 mil, vad som inträffar först.

Volvo Selekt +12

Omfattar bilar som är yngre än 24 år och har inte rullat mer än 10 000 mil. Garantin gäller i 12 månader utöver den kvarstående nybilsgarantin eller upp till 13 000 mil på bilens mätare.

Volvo Selekt Garanti

Garantin som ingår när du köper en Volvo Selekt är 24 månader eller 3 000 mil, det som inträffar först. Detta gäller endast när du servar bilen enligt serviceintervallen.
Tecknar du ett serviceavtal genom oss kan du alltid känna dig trygg med att bilen servas i tid.

Volvo Assistans

Fri vägassistans ingår för att du ska känna dig så trygg som möjligt och sträcker sig i alla västeuropeiska länder. Det betyder att vi hjälper dig om du skulle få problem på vägen. Tjänsten förlängs på automatik när du servar bilen hos oss, gäller när bilen är yngre än 10 år.

Kontrollerad och uppgraderad

Alla våra Volvo Selekt bilar är noggrant och specificerat utvalda och kontrollerade utav oss enligt Volvo Begagnad Standard.
Bilen är dessutom uppdaterad till senaste mjukvaran för att ge dig den bästa möjliga körupplevelsen och körkänslan.

Volvo Cars Appen

För en bekväm och förenklad vardag hjälper Volvo Cars-appen (tidigare Volvo On Call-appen) dig att få det där lilla extra utöver din bil.
Beroende på utrustning/modell kan du bland annat starta förvärmaren, servicebokning, manualer och mycket mer genom telefonen.