För dig som behöver Tanka

Bilen är en viktig del av mångas liv. Den gör att du kan skjutsa dina barn, hälsa på dem du tycker om och hinna med en hobby du brinner för. Det vill vi genom våra Tankastationer i Helsingborg, Landskrona och Höganäs göra möjligt. Därför får du som kör alltid bonus och rabatt när du tankar hos oss. Vi finns för dig som behöver tanka.

Tanka med bonus och rabatt

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på vår Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med vårt Bildevekort eller appen Carpay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel.

Med service i tanken

Våra drivmedel 95, 98 och diesel går alla under namnet GoEasy. Vilket betyder att de har smörjande och rengörande egenskaper som håller din motor och ditt bränslesystem i fint skick. Du kan även fylla på med Neste MY Förnybar Diesel (HVO100), Diesel Extra och ladda din elbil.

Du hittar våra Tankaanläggningar på Bergavägen 4 i Helsingborg eller på Hälsingborgsvägen 44 i Landskrona, ett stenkast från bilhallen.

Här kan du ladda din elbil

Vi ingår i ett av norra Europas största nätverk för laddstationer. I samarbete med Vattenfall InCharge installerar Tanka nu över 300 laddplatser runt om i Sverige. Vi erbjuder dig semisnabb laddning och du kan enkelt betala med appen InCharge, till vilken du kan koppla ditt Bildevekort. Du kan ladda din elbil på våra anläggningar i Helsingborg och Höganäs.

Kontakta oss eller kom förbi om du behöver hjälp med laddningen.

100 % förnybar diesel

Hos oss kan du tanka Neste MY Förnybar Diesel, även kallad HVO100. En diesel med 100 % förnybart innehåll, som bidrar avsevärt till att minska utsläppen av växthusgaser. Håll utkik efter drivmedlet på pumpen och pumphandtaget. Hos oss i Helsingborg erbjuder vi dig även Diesel Extra.

Betala enkelt med mobilen

På våra stationer kan du smidigt betala din tankning med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Vi bryr oss om miljön

Vi ingår i ett nätverk av Tankastationer runt om i Sverige. För oss är det viktigt att ta vårt miljöansvar inom de områden vi verkar. Så att du enkelt kan göra medvetna val som gynnar både dig och framtiden.

Här finns våra Tankastationer

Helsingborg

Hos oss erbjuder vi följande drivmedel:

– EL
– Bensin 95
– Bensin 98
– Diesel HVO 100
– Diesel Extra
– Diesel B7

Landskrona

Hos oss erbjuder vi följande drivmedel:

– HVO 100
– Diesel B7
– Bensin 95
– Bensin 98

Höganäs

Hos oss i Höganäs kan du ladda din bil i någon av våra publika laddstolpar som finns på framsidan.