Vi servar och reparerar din husbil i Helsingborg

Vi på Bildeve förstår vikten av att din husbil är i toppskick, därför strävar vi efter att ge en omfattande service som säkerställer att din husbil är redo för dina kommande resor. Med flera årtiondens erfarenhet inom branschen står vi redo att erbjuda exceptionell service och reparationer. Vårt team av certifierade mekaniker specialiserade på husbilar säkerställer att ditt fordon behandlas med största omsorg och expertis.

Låt oss serva din husbil

Husbilsservice Helsingborg

Vi hjälper dig med mer än service

Från rutinmässiga underhållskontroller till avancerade reparationer, erbjuder vi på verkstaden i Helsingborg ett brett spektrum av tjänster för att hålla din husbil rullande säkert och smidigt.

Våra tjänster inkluderar, men är inte begränsade till, motorreparationer, bromsservice, däckbyte, lithiumbatterier, laddning och garantiärenden. Använd vårt enkla bokningssystem för att schemalägga din nästa service idag.

Varför regelbunden service är viktig för din husbil

Regelbunden service är avgörande för att förlänga livslängden på din husbil och förhindra kostsamma reparationer i framtiden. Våra experter använder den senaste tekniken för att diagnostisera och åtgärda eventuella problem, vilket säkerställer att ditt fordon presterar på topp och är säkert för dina äventyr.

Låt oss hjälpa dig att hålla din husbil i bästa möjliga skick, boka din service eller reparation på verkstaden i Helsingborg redan idag.

CarPay gör det enkelt

Om du betalar med CarPay via appen får du alltid 5% rabatt på ditt verkstadsbesök. Med CarPay kan du betala ditt verkstadsbesök direkt från soffan hemifrån. När husbilen är klar får du en notis i mobilen.

Logga in i appen så kommer du direkt till betalningen och ser specifikationen på utfört arbete, välj sedan att använda eventuell bonuscheck eller om du vill delbetala ditt verkstadsbesök på upp till 12 månader räntefritt.

Därefter signerar du köpet med BankID. Tryggt, enkelt och alla köp/transaktioner samlade i appen.

Ansök och läs mer om CarPay här

Låna cykel kostnadsfritt

Medan ditt hem på hjul får den uppmärksamhet det förtjänar, erbjuder vi dig möjligheten att utforska Helsingborgs charm på två hjul.

Vi tillhandahåller en lånecykel, vilket ger dig friheten att upptäcka stadens vackra omgivningar, dess kulturella sevärdheter och mysiga caféer på egen hand.

Tänk på att boka cykeln i samband med att du bokar din service eftersom vi har ett begränsat antal cyklar.

 

Låna bil kostnadsfritt

För att göra ditt verkstadsbesök så smidigt och enkelt som möjligt kan vi erbjuda dig en hyrbil. När du lånar bil i samband med verkstadsbesök ingår fria mil i priset. Bilen lämnas ut fulltankad och återlämnas fulltankad.

Använd din hyrbil för att besöka några av stadens höjdpunkter och sevärdheter, spela en runda golf på Vasatorps Golfklubb, eller varför inte parkera på Knutpunkten och ta en tur över till Helsingör med färjorna?

Kontakta gärna oss i samband med att du bokar din service om du behöver hjälp med hyrbil.

Servicegaranti i 12 månader

Samtliga punkter som kontrolleras och godkänns vid service ska hålla till nästa ordinarie servicetillfälle. Skulle något trots allt hända med dessa komponenter under denna tid står vi för kostnaden.

Boka service på din husbil i Helsingborg

Boka tid för service gör du enklast genom att fylla i formuläret. När vi gått igenom bokningsförfrågan tar vi kontakt med dig för att bekräfta pris, datum, tid samt för att hjälpa dig med boka eventuella tilläggstjänster. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in en bokningsförfrågan. Du kan även boka tid genom att kontakta kundtjänst på 042-17 25 00.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.