Bilvård & Bilrekond - låt oss ta hand om din bil

Hos oss på Bildeve hjälper vi dig att hålla bilen ren och fin. Våra bilvårdstekniker hjälper dig med allt från utvändig handtvätt till dammsugning, vaxning, klädseltvätt och lackskyddsbehandling. Våra tekniker är specialutbildade inom bilvård och lackskyddsbehandlingar. Hos oss använder vi alltid produkter med minimal miljö- och klimatpåverkan.

För dig som alltid vill ha en ren och fin bil rekommenderar vi dig våra bilvårdsabonnemang. Våra olika abonnemang innehåller allt ifrån Lackskyddsbehandling till utvändig handtvätt. Välj det abonnemang som passar dig och din bil bäst.

Välkommen till oss i Helsingborg, Landskrona eller Höganäs.

Välj bland följande bilvårdsalternativ

Handtvätt - Drop in 199 kr

Slå dig ner i vår lounge med en kopp kaffe, te eller vatten under tiden vi handtvättar din bil utvändigt.

Tvätten tar cirka 20 minuter och du väljer själv om du vill boka en tid eller bara köra förbi oss för en drop in tid.

Bilvård Liten 399 kr

Passa på att ge din bil lite mer omtanke och kärlek jämfört med en automatiskt biltvätt.

Liten bilvård innehåller:
Handtvätt inkl. fälgtvätt, avfettning och avtorkning.

Bilvård Mellan 895 kr

När bilen även behöver lite extra kärlek på insidan passar bilvård mellan perfekt.

Mellan bilvård innehåller:
Handtvätt inkl. avfettning och avtorkning, fälgtvätt, tvätt/rengöring av golvmattor, enklare dammsugning av golv, säten och bagageutrymme, rengöring av paneler, dörrsidor och trösklar, rengöring rutor/fönsterputs, däckglans.

Bilvård Stor 3 300 kr

När du vill få tillbaka nybilskänslan är detta ett perfekt alternativ.

Stor bilvård innehåller:
Handtvätt inkl. avfettning och avtorkning, fälgtvätt, tvätt/rengöring av golvmattor, grundlig dammsugning av golv, säten och bagageutrymme, rengöring av paneler, dörrsidor och trösklar, rengöring rutor/fönsterputs, däckglans, motortvätt, bättring av mindre stenskott front, polering som tar bort mindre repor och lackskyddsbehandling med upp till 12 månader.

Lackskyddsbehandling 4 995 kr

Unna din bil en lackskyddsbehandling utförd av våra experter. I behandlingen ingår utvändig tvätt där bilen tvättas i flera olika steg, avfettning, schamponering, rengöring av fälgar, dörröppningar m.m. Därefter skyddas lister och plastdetaljer med maskeringstejp samt att alla ytor 1-stegspoleras som tar bort cirka 10-30% utav reporna beroende på djupet av reporna. Som sista steg tvättas bilen igen för att ta bort restprodukter och rengörs på djupet innan lackskyddet läggs på. Bildeve lackskydd har 24 månaders garanti och lackskyddsbevis med skötselråd medföljer. Vid behov och i samråd med våra experter kan vi erbjuda 2 och 3 stegspolering om bilen är kraftigt repad.

Lädervård 995 kr

Vårda och sköt om läderklädseln i din bil. Vår lädervård utförs i 2 steg där vi börjar med att rengöra klädseln på djupet för att effektivt ta bort smuts och fläckar. Därefter smörjer vi in lädret för att återställa lädrets lyster, textur och skydda mot blekning, slitage samt smuts.

Klädseltvätt 250 kr/säte

Klädseltvätt tar effektivt bort smuts och fläckar från din textilklädsel. Efter utförd behandling behöver bilen stå och torka över natten.

Glasbehandling vindruta 495 kr

Att behandla vindrutan gör att regnet som träffar vindrutan pärlar sig och enkelt rullar bort med hjälp av luftmotståndet i hastigheter över 70 km/h. Du får även förbättrad sikt vid regn, snö och hagel. Vår behandling håller upp till 8 månader.

Solfilm 3 495 kr

Att sätta solfilm på bilen ger ett behagligare klimat invändigt i bilen under varma sommardagar. Solfilmen skyddar mot UV-strålning och är perfekt även för er som har husdjur i bilen.

Boka bilvård och få bekräftelse inom 24 h

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.