Teckna serviceabonnemang - låt oss ta hand om din bil

Med vårt serviceabonnemang får du ett enkelt bilägande där service, assistans, handtvätt m.m ingår till en fast månadskostnad. Perfekt för dig som vill ha full kontroll på din bilekonomi.

Välkommen till oss i Helsingborg, Landskrona eller Höganäs.

Vad ingår i vårt serviceabonnemang?

Volvo Originalservice

Service enligt tillverkarens rekommendationer inklusive anpassade tillägg såsom luftfilter, kupèfilter, bränslefilter m.m (Kamrem ingår EJ utan kan väljas som tillägg när det är aktuellt).

Personlig servicetekniker

Hos oss på Bildeve blir alla kunder tilldelade en personlig servicetekniker. Det gör att du slipper alla mellanhänder och får prata direkt med din egen tekniker.

Den största skillnaden jämfört med traditionella mekaniker är att din personliga servicetekniker utöver att serva och reparerar din bil har hand om alla kontakter med dig.

Din tekniker finns tillhands för att svara på frågor, ta emot och lämna ut din bil och sköta administrativa uppgifter kopplat till service/reparation. Allt för att skapa ett enkelt och tryggt bilägande för dig.

Servicegaranti i 12 månader

Samtliga punkter som kontrolleras och godkänns vid service ska hålla till nästa ordinarie service, skulle något trots allt hända med dessa komponenter under denna tid står vi för denna kostnad.

 

Utvändig handtvätt vid service

I samband med service handtvättar vi din bil utvändigt så du får en skinande ren bil tillbaka efter servicen.

Volvo Assistans

När du servar din Volvo hos oss ingår Volvo Assistans i 12 månader från ditt servicetillfälle. Volvo Assistans är din extra vän på vägen. Det innebär att du får hjälp med eventuella problem på bilen dygnet runt i alla västeuropeiska länder. Det kan vara allt från att byta däck till att bärga bilen till närmsta verkstad och se till att du får boende eller flyg betalt medans den repareras.

Teckna serviceabonnemang för 399 kr/mån i 36 månader

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.