Trygg och enkel finansiering hos Bildeve

På Bildeve hjälper vi dig med en förmånlig, enkel och trygg finansiering genom vår partner Volvofinans Bank AB. Vi hjälper dig välja en finansieringslösning som passar för just dina behov oavsett om det gäller en ny eller begagnad bil.

Här nedanför kan du läsa mer om våra olika finansieringsalternativ.

Har du frågor eller vill veta mer om finansiering är du välkommen att kontakta våra säljare.

Finansiera din nya eller begagnade Volvo

Volvo Inclusive Billån

Enkelt och tryggt bilägande där finansiering, serviceavtal, försäkring och Volvokort ingår till en fast månadskostnad och där allt samlas på en faktura.

Volvo Inclusive Privatleasing

Ger dig ett bekymmersfritt bilägande i tre års tid utan att du behöver betala någon kontantinsats. Du betalar en fast månadsavgift för bilen inklusive service.

Volvo Business Lease

Våra finansieringslösningar för företag tillsammans med vår partner Volvofinans Bank AB ger dig en ekonomisk trygghet, konkurrenskraftig totalkostnad och en enkel hantering av bilflottan.

Enkel och smidigt finansiering utav din nya eller begagnade Renault

Renault Relax Billån

Smidigt och bekvämt bilägande där finansiering, service och försäkring ingår i månadskostnaden.

Renault Relax Privatleasing

Nu kan du leasa en ny Renault utan kontantinsats till en fast månadskostnad där service, nybilsgaranti och vägassistans ingår.

Renault Företag

Välj att finansiera din transportbil med ett Renault Business Relax Billån eller med Renault Business Relax Leasing. Du får alltid ett bekymmersfritt bilägande med vårt service- och reparationsavtal Care Pro.

Så här kan du finansiera din nya eller begagnade Dacia

Dacia Billån

Ett flexibelt lån där du själv kan påverka din månadskostnad genom att välja lån med eller utan restskuld. Kontantinsatsen är minst 20% av bilens pris som betalas kontant eller i form av en inbytesbil.

Dacia Privatleasing

När du väljer privatleasing behöver du inte betala någon kontantinsats eller byta in någon inbytesbil. Privatleasing innebär att du hyr bilen och betalar en fast månadsavgift där serviceavtal ingår.

Dacia Företagsleasing

Enkelt och smidigt sätt att finansiera din företagsbil där ni endast betalar leasingavgiften. Ni får även rabatt på Dacia försäkring och kan få alla bilkostnader på en och samma faktura via Volvokort.