Välkommen till våra verkstäder

Vi har sedan starten 1927 byggt upp en gedigen kunskap och erfarenhet. Därför kan du med trygga händer lämna din bil till någon av våra verkstäder i Helsingborg, Höganäs eller Landskrona.

Våra tekniker har lång erfarenhet och är specialiserade på antingen Volvo, Renault eller Dacia. Vi utför alltid arbetet utifrån senaste metoder och anvisningar från våra generalagenter.

Våra lokaler är toppmoderna och fyllda med den senaste tekniken och verktygen för att säkerställa en hög kvalité.

Välkommen till oss med din bil.

Personlig Servicetekniker

På Bildeve blir du alltid tilldelad en personlig servicetekniker som finns tillhands för att svara på dina frågor, utföra servicen och hjälpa dig med in och utlämning av din bil.

När det är dags för service går du direkt ut i verkstaden till din tekniker som tar emot dig och din bil. Boka tid gör du enkelt på bildeve.se.

Däckkamera

Bra däck är viktigt för att kunna köra säkert, ekonomiskt och med minimal påverkan på miljön.

Vi har därför installerat en kamera vid infarten till verkstaden som läser av mönsterdjupet och varnar om något däck behöver bytas.

Kameran läser även av hjulvinklarna för att säkerställa att du har en optimal hjulinställning.

Rätt hjulinställning ger minskat slitage, lägre bränsleförbrukning och bättre komfort.

Boka tid på Bildeve.se

Du kan snabbt, enkelt och smidigt boka tid för service, skadebesiktning, hjulskifte, bilvård eller byte av ruta och lagning av stenskott här på bildeve.se.

Det går givetvis även bra att kontakta din personliga servicetekniker eller kontakta vår kundservice som hjälper vi dig.