Välkommen till våra Volvoverkstäder

Vi har sedan starten 1927 byggt upp en gedigen kunskap och erfarenhet. Därför kan du med trygga händer lämna din Volvo till någon av våra verkstäder i Helsingborg, Höganäs eller Landskrona. Våra tekniker har lång erfarenhet och är specialiserade på Volvo. Vi utför alltid arbetet utifrån senaste metoder och anvisningar från Volvo.

Våra lokaler är toppmoderna och fyllda med den senaste tekniken och verktygen för att säkerställa en hög kvalité och bra arbetsmiljö för våra tekniker. Välkommen till oss med din bil.

Låt oss serva din bil - smidigt, tryggt och enkelt

Personlig Servicetekniker

På Bildeve blir du alltid tilldelad en personlig servicetekniker som finns tillhands för att svara på dina frågor, utföra servicen och hjälpa dig med in och utlämning av din bil.

När det är dags för service går du direkt ut i verkstaden till din tekniker som tar emot dig och din bil. Boka tid gör du enkelt på bildeve.se.

Serviceabonnemang

Teckna serviceabonnemang till en fastmånadskostnad för att få ett enkelt bilägande samtidigt som du har fullkontroll över din bilekonomi.

Vi hjälper dig med mer än service

Att vara av med bilen vid flera olika tillfällen är ibland krångligt och svårt.

Låt oss i samband med ditt bokade verkstadsbesök kan vi även hjälpa dig med exempelvis att laga stenskott, besiktiga en skada, hjulskifte eller hjulinställning, byta en trasig vindruta, handtvätta eller varför inte lackskydda din bil eller kalibrera din Dräger.

Önskar du boka någon av ovan tjänster i samband ditt verkstadsbesök så tala med din tekniker vid bokningstillfället.

CarPay gör det enkelt

Om du betalar med CarPay via appen får du alltid 5% rabatt på ditt verkstadsbesök. Med CarPay kan du betala ditt verkstadsbesök direkt från soffan hemifrån. När bilen är klar får du en notis i mobilen.

Logga in i appen så kommer du direkt till betalningen och ser specifikationen på utfört arbete, välj sedan att använda eventuell bonuscheck eller om du vill delbetala ditt verkstadsbesök på upp till 12 månader räntefritt.

Därefter signerar du köpet med BankID. Tryggt, enkelt och alla köp/transaktioner samlade i appen.

Ansök och läs mer om CarPay här

Låna cykel kostnadsfritt

När du har din bil på service hos oss kan du låna en cykel kostnadsfritt utav oss.

Tänk på att boka cykeln hos din personliga servicetekniker i samband med att du bokar din service eftersom vi har ett begränsat antal cyklar.

Verkstadshyrbil

För att göra ditt verkstadsbesök så smidigt och enkelt som möjligt kan vi erbjuda dig en hyrbil.

När du hyr bil i samband med verkstadsbesök ingår fria mil i priset. Bilen lämnas ut fulltankad och återlämnas fulltankad.

Prata gärna med din personliga servicetekniker i samband med att du bokar din service om du behöver hjälp med hyrbil.

Volvo Assistans

Volvo Assistans är din extra vän på vägen och hjälper till om du får problem med din bil. Det gäller dygnet runt och i alla västeuropeiska länder.

Oavsett om du kör punktering på skogsvägen, behöver hjälp med bärgning på E6:an eller behöver få boende eller hemtransport i väntan på att din bil repareras så hjälper Volvo Assistans dig.

Vi förlänger Volvo Assistans kostnadsfritt ett år i taget i samband med att du gör en Volvo originalservice hos oss. Det gör vi fram tills att din bil är tio år.

Servicegaranti i 12 månader

Samtliga punkter som kontrolleras och godkänns vid service ska hålla till nästa ordinarie servicetillfälle. Skulle något trots allt hända med dessa komponenter under denna tid står vi för kostnaden.