Sälj din bil hos Bildeve

Att sälja bilen ska vara enkelt, tryggt och lönsamt! Vi är glada över att tusentals bilägare varje år väljer oss – gör det du med och sälj din bil till oss. Vi erbjuder värdering direkt online, över telefon eller på våra anläggningar, där vi har öppet alla dagar i veckan. Tjänsten är helt kostnadsfri och du får oftast svar inom tre timmar. Vill du även köpa en ny bil hjälper vi dig med finansiering.
Vi har 66 inlämningsställen över hela Sverige för att du lätt ska kunna lämna in din bil var du än bor. Hos oss får du alltid en personlig kontakt för att du ska kunna känna dig trygg genom hela försäljningen – och vi sköter allt pappersarbete rörande ägarbytet.

Sälj bilen till oss på Bildeve

Kostnadsfri värdering i tre enkla steg

 • Gratis värdering

  Gratis värdering

  Gratis värdering

  Gratis värdering

  Bud via telefon

  Bud via telefon

  Betalning

  Betalning

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
 • Vi köper in bilar som gått max 20 000 mil
 • Vi köper inte in bilar som är importerade
 • Vi betalar ut pengarna direkt till ditt konto
 • Vi hjälper till med finansiering
 • Vi hjälper dig med ägarbytet
 • Vi löser ditt billån och betalar ut ev mellanskillnad på ditt konto
 • Vi hjälper både privatkunder och företag
 • Vi har öppet alla dagar i veckan

Vi köper din bil – och sköter hela affären

När du säljer din bil till oss på Bildeve hjälper vi dig med allt som rör försäljningen. Du kan luta dig tillbaka och vara trygg med att vi tar hand om hela affären från start till slut. Du slipper krångla med annonsering, provkörning för spekulanter eller tråkig administration som hör ihop med en bilförsäljning. Vi tar hand om rubbet

Värdera din Polestar

Sälj din nuvarande bil till oss på Bildeve innan din nya Polestar levereras.

Avyttra era företagsbilar

Vi på Bildeve hjälper er att avyttra era företagsbilar oavsett märke och vart i Sverige ni befinner er.

Våra inlämningställen

Det ska vara enkelt att sälja bilen till oss. Vi har över 60st inlämningsställen runt om i Sverige.

Jag vill sälja min bil till Bildeve – hur går det till?

Vi tycker att det ska vara enkelt, tryggt och lönsamt att sälja bil. Därför tar vi hand om hela försäljningsprocessen, så sparar du både tid och pengar.

Så här säljer du bilen snabbt!

1. Börja med att göra en kostnadsfri värdering. Fyll i bilens registreringsnummer och mätarställning samt ditt telefonnummer i vårt formulär. Tjänsten är helt kostnadsfri och du kan när som helst välja att inte gå vidare och avbryta försäljningen.

2. Du blir kontaktad av någon från vår inköpsavdelning med ett aktuellt försäljningspris för din bil – under våra öppettider oftast inom tre timmar.

3. Väljer du att acceptera priset lämnar du in din bil på något av våra inlämningsställen. För att göra din försäljning så smidig och okomplicerad som möjligt finns de på 66 platser över hela Sverige, från Piteå i norr till Malmö i söder, så att du kan lämna bilen där det passar dig bäst.

Vi ger oftast bäst betalt

Även om varje bil är unik så kan vi ändå nästan lova att du oftast får bäst betalt hos oss när det gäller bilar som är yngre än 10 år och har rullat mindre än 13 000 mil. Även för andra bilar ger våra kunniga inköpare alltid konkurrenskraftiga priser. Vi har lång erfarenhet och kan alltid sätta ett dagsaktuellt och rättvist pris för din bil, baserat på informationen du angett.

Att sälja bilen privat kan ibland ge bättre betalt, men det kan också bli väldigt besvärligt om man har otur. När du säljer bilen privat så gäller Köplagen och inte Konsumentköplagen. Det innebär att du är ansvarig för att annonsen stämmer i minsta detalj och att bilen inte har några dolda fel. Köparen kan försöka pruta på priset du vill ha, och har dessutom enligt lag rätt att driva klagomål mot dig, det går inte att avtala bort, och du kan inte använda brasklappen ”säljs i befintligt skick”. Dagens bilköpare är ofta väl pålästa och det har blivit svårare att sälja bilen privat.

Säljer du istället till oss så slipper du allt krångel och du får rättvist betalt.

Du binder dig inte till något när du värderar bilen hos oss

Att värdera din begagnade bil hos oss på Bildeve kostar ingenting och du binder dig inte till något. Blir du inte nöjd med vårt inköpspris kan du bara välja att inte gå vidare med tjänsten.

Fördelar med att sälja din bil till Bildeve

Vi känner stor stolthet över vår service och våra erbjudanden, och vi vill alltid vara helt transparenta mot våra kunder. Vi vill gärna köpa din bil, så därför:

– har vi personlig service veckans alla dagar.
– betalar vi ut köpeskillingen direkt till ditt konto.
– sköter vi allt pappersarbete vid ägarbytet.

Sälj bilen online med personlig kontakt

På Bildeve får du alltid en personlig kontakt när du säljer din bil. Du har säkert frågor, funderingar eller kanske synpunkter inför din bilaffär, och då är du alltid välkommen att kontakta vår inköpsavdelning. Vi finns tillgängliga för våra kunder alla dagar i veckan, så tveka inte att höra av dig till oss!

Pengarna direkt in på kontot

När du väljer att sälja bilen till oss på Bildeve betalar vi ut pengarna direkt till ditt konto i samband med att du lämnar över din bil och bilnycklar till oss.

Vi löser pappersarbetet vid ägarbytet

När bilen är såld till oss ska ägarbytet registreras hos Transportstyrelsen, men du behöver inte tänka på det: lämna ditt registreringsbevis till oss när du lämnar in din bil så sköter vi hela processen.

Har du ett billån eller leasingavtal på bilen så hjälper vi dig även med det och löser skulden när vi köper din bil. Eventuell mellanskillnad betalas in till ditt konto, smidigt och enkelt utan några kostnader för dig.

Vilka krav måste bilen uppfylla?

Vi köper in bilar från hela Sverige, både nyare och äldre modeller. Vi köper i princip alla märken, till exempel Volvo, Tesla, Volkswagen, Kia, Toyota, BMW, Audi, Mercedes, Škoda, Renault, Peugeot och Dacia.

Det är bara två krav du behöver tänka på att din bil måste uppfylla:

1. Bilen får ha gått max 20 000 mil.
2. Bilen får inte vara importerad.

Frågor och svar