Sälj din bil hos Bildeve

Att sälja bilen ska vara enkelt, tryggt och lönsamt! Gör som tusentals andra varje år – sälj din bil till oss. Vi erbjuder också värdering direkt online, över telefon eller hos en av våra anläggningar. Vi hjälper dig med finansiering, du kan lämna in din bil var du än befinner dig i landet och du har alltid en personlig kontakt för att du ska känna dig trygg genom hela försäljningen. Låt oss på Bildeve hjälpa dig att sälja din bil. Tjänsten är helt kostnadsfri och du får oftast svar inom tre timmar inom kontorets generösa öppettider.

Kostnadsfri värdering i tre enkla steg

 • Gratis värdering

  Gratis värdering

  Gratis värdering

  Gratis värdering

  Bud via telefon

  Bud via telefon

  Betalning

  Betalning

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
 • Vi betalar ut pengarna direkt till ditt konto
 • Vi hjälper till med finansiering
 • Vi hjälper dig med ägarbytet
 • Vi löser ditt billån och betalar ut ev mellanskillnad på ditt konto
 • Vi hjälper både privatkunder och företag
 • Vi har öppet alla dagar i veckan

Värdera din Polestar

Sälj din nuvarande bil till oss på Bildeve innan din nya Polestar levereras.

Avyttra era företagsbilar

Vi på Bildeve hjälper er att avyttra era företagsbilar oavsett märke och vart i Sverige ni befinner er.

Våra inlämningställen

Det ska vara enkelt att sälja bilen till oss. Vi har över 60st inlämningsställen runt om i Sverige.

Vi köper din bil – låt oss ta hand om hela affären

När du säljer din begagnade bil till oss på Bildeve hjälper vi dig med allt som rör bilförsäljningen. Du ska kunna luta dig tillbaka och vara trygg med att vi tar hand om hela affären. Du behöver därmed inte tänka på annonsering, provkörning för eventuella spekulanter eller tråkigt administrativt arbete som oftast kommer med på köpet vid en bilförsäljning. Vi tar hand om rubbet!

Sälja bil till Bildeve – hur går det till?

Att sälja bilen ska vara enkelt, tryggt och lönsamt. Därför hjälper vi på Bildeve dig med hela bilförsäljningen. Spara både tid och pengar på att låta oss sälja din bil! Börja med att göra en kostnadsfri värdering i tre enkla steg.

 

 • Fyll i reg nr på bilen du vill sälja
 • Fyll i nuvarande mätarställning
 • Fyll i ditt telefonnummer

Du kommer därefter att bli kontaktad av vår proffsiga inköpsavdelning, som oftast återkopplar till dig redan inom tre timmar med ett aktuellt försäljningspris för din bil.Tjänsten är helt kostnadsfri och du kan närsomhelst välja att inte gå vidare.

Väljer du att acceptera försäljningspriset som du och inköparen kommit fram till, kan du enkelt lämna in din bil på något utav våra inlämningsställen. Vi har 66st olika inlämningsställen runt om i hela Sverige. Från Piteå och Skellefteå i norr till Malmö och Eslöv i söder. Och för att din bilförsäljning ska bli så smidig och okomplicerad som möjligt, väljer du det inlämningsställe som helt enkelt passar dig bäst geografiskt. Hur smidigt låter inte det?

Stämmer dessutom allt som vi kommit överens om? – Då har du pengarna på kontot i samma stund som du överlämnar bilnycklarna.

Vi hjälper såklart också till med det tråkiga pappersarbetet för ägarbytet och hantering av eventuellt existerande finansiering. Du behöver inte tänka på något alls egentligen, bara luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet!

Värdera bilen – binder jag mig till något?

Nej! Du binder dig aldrig till något. Att värdera din bil hos oss på Bildeve är helt kostnadsfritt och ingenting du binder dig till. Är du inte nöjd med vårt inköpspris kan du därmed närsomhelst hoppa av och välja att inte gå vidare med tjänsten.

Fördelar med att sälja din bil till oss på Bildeve

Det finns flera fördelar med att kontakta oss när du vill eller behöver sälja din bil! Vi vill alltid vara helt transparenta mot våra kunder och vi känner stor stolthet i vår service och våra erbjudanden. Nedan listar vi några av de främsta fördelarna med att sälja din bil via oss på Bildeve;

 

 • Pengarna betalas ut direkt till ditt konto
 • Öppet veckans alla dagar med personlig service
 • Vi sköter allt pappersarbete vid ägarbytet
 • Vi hjälper både privatpersoner och företag

Sälj din bil – vi betalar ut pengarna direkt till ditt konto

Om du väljer att sälja din bil till oss på Bildeve så betalar vi ut pengarna direkt till ditt konto i samband med att du lämnar över din bil och bilnycklar till oss. Inga konstigheter!

Personlig kontakt – öppet alla dagar i veckan

När du säljer bilen till oss på Bildeve har du alltid möjligheten att få en personlig kontakt för just din bilförsäljning. Du har säkert frågor, funderingar eller kanske synpunkter inför din bilaffär, och är därför alltid välkommen att kontakta vår inköpsavdelning. Vi finns tillgängliga för våra kunder alla dagar i veckan, så tveka inte att höra av dig till oss direkt om du har frågor eller funderingar!

Vi hjälper dig med ägarbytet – slipp allt pappersarbete

Vi hjälper dig att registrera ägarbytet hos Transportstyrelsen, du behöver alltså inte tänka på det utan vi sköter hela processen smidigt åt dig. Det är inte ovanligt att man har ett billån eller leasing på bilen man vill sälja. Vi på Bildeve hjälper dig och löser din skuld i samband med att vi köper in din bil. Givetvis betalar vi ut eventuell mellanskillnad på ditt konto. Det går hur smidigt som helst och innebär självklart inga extra kostnader för dig.

Vi hjälper både privatpersoner och företag

Du vet väl att vi även hjälper dig som företag att sälja din bil? När du väljer oss på Bildeve kommer vi att ta hand om hela affären när det är dags för er att sälja er företagsbil. Vi sköter därmed kontakten med möjliga köpare, vi hanterar ägarbytet och allt administrativt som kommer med det. Efter avslutad affär betalar vi ut pengarna till ditt konto.

Vilka krav måste bilen uppfylla?

Vi köper in bilar från hela Sverige, både nyare och äldre modeller och av olika märken såsom BMW, Renault, Audi, Dacia och Volvo för att nämna några. Kraven för att vi ska kunna hjälpa dig är att bilen gått max 17 000 mil och att den inte är importerad.

Världens äldsta volvohandlare – vi värnar om miljön

För oss på Bildeve är det extra viktigt att vi agerar efter våra ledord; – omtanke, hjärta och kvalitet i relationen till våra kunder, vårt samhälle, våra medarbetare och sist men inte minst för vår miljö.

På Bildeve är vi tillsammans ca 150st medarbetare som arbetar på våra anläggningar i Helsingborg, Landskrona och Höganäs. Som världens äldsta volvohandlare har vi sedan 1927 jobbat hårt för att just våra ledord; Omtanke, hjärta och kvalitet ska genomsyra hur vi tar hand om våra kunder och vår personal, samtidigt som vi bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Läs mer om vad vi gör för att på bästa möjliga sätt värna om vår miljö.