Vi servar och reparerar din Renault & Dacia

Välkommen till vår auktoriserade Renault- och Daciaverkstad där vi erbjuder professionell service och reparation för Renault och Dacia. Vårt dedikerade team av erfarna mekaniker och tekniker är redo att ta hand om alla dina behov, oavsett om det är en rutinmässig service eller en mer omfattande reparation. Med vår expertis och Renaults och Dacias kvalitetsdelar kan du lita på att din bil är i trygga händer. Boka din service idag för att hålla din Renault eller Dacia i toppskick och fortsätta njuta av en smidig och pålitlig körupplevelse på vägarna.

Vi servar Renault & Dacia

Ökad livslängd

Våra tekniker ser till att varje del av din Renault eller Dacia fungerar optimalt. Regelbunden service hos oss innebär att din bil lever längre och håller sig i toppskick.

Minimera oväntade utgifter

När du regelbundet servar och underhåller din bil hjälper våra tekniker dig att upptäcka och åtgärda potentiella problem innan de utvecklas till större bekymmer. Det är fördelen med dedikerade tekniker med bra utbildning och lång erfarenhet.

Vi hjälper dig med mer än service

Att vara av med bilen vid flera olika tillfällen är ibland krångligt och svårt.

Låt oss i samband med ditt bokade verkstadsbesök även hjälpa dig med att exempelvis laga stenskott, besiktiga en skada, hjulskifte eller hjulinställning, byta en trasig vindruta, handtvätta eller varför inte lackskydda din bil eller kalibrera din Dräger.

Önskar du boka någon av ovan tjänster i samband ditt verkstadsbesök så tala med din tekniker vid bokningstillfället.

CarPay gör det enkelt

Om du betalar med CarPay via appen får du alltid 5% rabatt på ditt verkstadsbesök. Med CarPay kan du betala ditt verkstadsbesök direkt från soffan hemifrån. När bilen är klar får du en notis i mobilen.

Logga in i appen så kommer du direkt till betalningen och ser specifikationen på utfört arbete, välj sedan att använda eventuell bonuscheck eller om du vill delbetala ditt verkstadsbesök på upp till 12 månader räntefritt.

Därefter signerar du köpet med BankID. Tryggt, enkelt och alla köp/transaktioner samlade i appen.

Ansök och läs mer om CarPay här

Låna cykel kostnadsfritt

När du har din bil på service hos oss kan du låna en cykel kostnadsfritt utav oss.

Tänk på att boka cykeln hos din personliga servicetekniker i samband med att du bokar din service eftersom vi har ett begränsat antal cyklar.

Verkstadshyrbil

För att göra ditt verkstadsbesök så smidigt och enkelt som möjligt kan vi erbjuda dig en hyrbil.

När du hyr bil i samband med verkstadsbesök ingår fria mil i priset. Bilen lämnas ut fulltankad och återlämnas fulltankad.

Prata gärna med din personliga servicetekniker i samband med att du bokar din service om du behöver hjälp med hyrbil.

Bättre andrahandsvärde

En komplett servicehistorik från en auktoriserad verkstad är vanligtvis en fördel den dag det är dags att sälja din bil vidare till en ny ägare.

Servicegaranti i 12 månader

Samtliga punkter som kontrolleras och godkänns vid service ska hålla till nästa ordinarie servicetillfälle. Skulle något trots allt hända med dessa komponenter under denna tid står vi för kostnaden.

Boka service på din Renault eller Dacia