Serviceavtal - Enkelt och smidigt bilägande från 199 kr/månad

Med ett serviceavtal betalar du ett fast pris varje månad för din service som bygger på hur många mil du kör per år. När det dags för service är det bara för dig att boka tid online eller hos din personliga servicetekniker och sedan lämna in bilen till oss på Bildeve så tar vi hand om servicen.

Serviceavtal tecknas oftast på 36 månader men för din Volvo kan du även teckna för 12 eller 24 och fram tills att din Volvo rullat 45 000 mil också. För övriga märken finns ingen milbegränsning, dock får bilen vara max åtta år gammal vid avtalets slut.

Justering av månadskostnaden sker om mätarställningen vid respektive servicetillfälle över eller understiger 300 mil jämfört med vad du angivit för årlig körsträcka vid avtalets tecknande. Det innebär att du antingen får pengar tillbaka eller behöver betala mellanskillnaden som uppstår.

För att göra ditt bilägande ännu enklare och smidigare kan du lägga till verkstadshyrbil, däckhotell & förvaring eller tvätt av din bil till ditt serviceavtal. Det gör att du samlar alla dina bilkostnader på en och samma faktura.

För att teckna ett serviceavtal behöver du CarPay som är vårt förmånskort som även ger dig rabatter när du tankar eller tvättar hos oss på Bildeve.

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att komma igång eller ansök direkt genom att ladda hem appen CarPay.

Få ett avtalsförslag inom 24 h

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.