Sälja bil i Stockholm

På Bildeve har vi köpt och sålt bilar i över 100 år. När man har varit med så länge i branschen, då har man också väldigt många nöjda kunder. Vi är experter på begagnade bilar i Stockholm.

Sälj bilen utan krångel. Vi köper din bil tryggt och enkelt.

Du väljer själv hur du vill få din bil värderad. Direkt online, över telefon eller på någon av våra oberoende teststationer i Stockholmsområdet.

Under kontorstid får du ett pris för din begagnade bil inom tre timmar. Helt kostnadsfritt.  Vi köper din bil i Stockholm! Fyll i formuläret direkt för en snabb värdering. Våra inköpare tar kontakt med dig så fort de bara kan.

Hur funkar det att sälja bilen i Stockholm?

Det finns många aktörer som vill köpa bil i Stockholm, men det är få som gör det lika smidigt och enkelt som vi på Bildeve. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg och att allt är transparent hela vägen.

Så hur funkar det att sälja bilen hos oss? Det första steget är att vi kommer i kontakt med varandra. Du beskriver bilen du vill sälja och vi kommer fram till ett pris du känner dig nöjd med.

Vi bokar sedan en tid på någon av de oberoende teststationer vi samarbetar med i Stockholm. På teststationen besiktigas bilen och efter det går vi tillsammans igenom testprotokollet och ser vart vi landar.

När vi är överens om ett pris, så får du ett digitalt kontrakt som du enkelt signerar med BankID. Pengarna direktöverförs sedan rätt in på ditt konto. Du lämnar ifrån dig nycklar och registreringsbevis på teststationen först när du ser att betalningen är på plats. Affären är klar!

Tryggt & Enkelt

På Bildeve skiljer vi oss från många andra bilhandlare och det är vi stolta över.
Vi är en bilhandlare som verkligen tål att synas i sömmarna ordentligt.

Hela beloppet i din ficka och inga dolda avgifter
Många aktörer som lovar att sälja bilen åt dig lovar att marknadsföra bilen hos många olika bilhandlare. Vad de inte berättar är att de drar av mellan 5 000-20 000 kr på vinsten.

Hos oss slipper du binda upp dig
Vi står för alla värderingskostnader, oavsett om du tackar ja eller nej till vårt bud. Känn dig fri och hoppa av när du vill om du ångrar dig.

Vi tar hand om allt pappersarbete
Vi fixar ägarbytet och allt annat tråkigt trassel.

Det enda du behöver tänka på är att ta med dig registreringsbeviset. Vi fixar resten.

Pengar direkt på kontot
När du säljer din bil till oss så får du pengarna direkt in på kontot i samma stund du överlämnar nycklarna.
Inget strul eller utdragna betalningar.

Är bilen belånad?
Inga problem. Vi löser din skuld när vi köper bilen och betalar in all eventuell mellanskillnad direkt in till ditt konto. Helt utan några extra kostnader för dig.

Behöver du oss , då finns vi där
Vi har öppet alla dagar i veckan. När du kontaktar oss får du dessutom en personlig kontakt som följer dig hela vägen genom affären. Hos oss får du svar på dina frågor.

Alltid nära
Vi finns på över 65 olika platser i hela landet. Från Malmö i söder till Piteå i norr.

Därför väljer många i Stockholm att sälja sin bil till oss

På Bildeve har vi köpt och sålt bilar i över 100 år. Vi tycker att vår långa tid i branschen visar att vi är en bilhandlare med stort förtroende bland kunderna. Vare sig vi säljer eller köper begagnade bilar, så är affären alltid på kundens villkor.

Att vända sig till oss är det första steget för en snabb, enkel och trygg försäljning av din begagnade bil. Du slipper allt med annonser och oseriösa spekulanter. Den som själv har försökt att sälja sin begagnade bil i Stockholm via annons, vet precis hur krångligt det kan bli. Allt det där slipper du med oss.

Vi sköter allt och värderar din bil helt gratis. Du behöver inte heller binda upp dig i några dolda avtal. Börja med en onlinevärdering, så får du ett pris direkt.

Oberoende besiktning
När du säljer en begagnad bil till oss så är hela processen helt transparent. Vi använder oberoende teststationer för att besiktiga bilens skick. Testprotokollet får du dessutom ta del av, helt gratis.

Även själva besiktningen på våra oberoende teststationer är givetvis helt kostnadsfri.

Vi köper och säljer begagnade bilar i Stockholm. Främst personbilar i alla former. Bensinbilar, dieselbilar, elbilar och hybridbilar. Har din bil gått mindre än 15.000 mil och är tio år eller yngre – då kan bilen vara precis det vi letar efter.

Vi har extra gott hjärta till Volvo, då vi sålde vår första Volvobil redan 1927. Du kan med andra ord vara säker på att vi kan Volvobilar och har många Volvokunder. Oavsett bilmärke – hör av dig idag och sälj din begagnade bil redan idag.

Personlig kontakt genom hela affären
För oss är det viktigt att du har tillgång till en personlig kontakt när du gör affärer hos oss. Någon som känner till just din bil och vet vad som sagts.  Därför ser vi till att du alltid har en och samma kontaktperson, genom hela bilförsäljningen. Affären görs upp mellan er och det ni kommer överens om är det som gäller. Punk

Värdera min bil i Stockholm

Det första du kan göra när du vill sälja begagnad bil i Stockholm, är att ta en snabb första kontakt med oss. Enklast blir det om du fyller i vårt formulär. Du får direkt ett pris av oss att ta ställning till. Du kan även ringa in direkt till våra inköpare på 042-17 25 30.

Efter att du fått ett pris är det dags att gå igenom bilen mer noggrant. För att du ska få en rättvis värdering av skicket på din begagnade bil, använder vi oss av helt oberoende teststationer. Det här särskiljer oss från många andra bilhandlare.

På teststationerna går de igenom din bil och kollar så att den initiala värderingen lever upp till den begagnade bilens skick. På så sätt slipper du godtyckliga värderingar och kan vara säker på att din bils värdering är korrekt och schysst utförd.

Teststationen tittar på saker som bilmärke och årsmodell. Fordonets allmänna skick – in och utvändigt. Hur många mil bilen gått. Bromsar och kopplingar etc. Utöver det tittar vi även på ursprung, servicedokument och eventuell extrautrustning. För elbilar och hybrider kontrolleras även batteriets skick och eventuella laddningstillbehör.

Efter besiktningen av din bil går vi igenom testprotokollet, vilket du givetvis har full tillgång till. Helt utan kostnad. Om bilen inte har några skador är det överenskommet pris som gäller. Om besiktningen skulle visa på skador eller andra fel så kommer vi tillsammans fram till ett nytt pris. Här ligger testprotokollet till grund för det pris vi kommer vi överens om.

När vi är eniga om ett pris du känner dig nöjd med, så börjar vi med det praktiska. Du får ett digitalt kontrakt som du signerar med BankID. Vi sätter därefter in pengarna, rätt in på ditt konto. Du får direkt en bekräftelse på att pengarna är på väg, ser dom några sekunder senare på ditt konto och lämnar därefter över nyckel och registreringsbevis. Vi samarbetar med flera olika teststationer över hela Stockholmsområdet . Välj den station som passar dig bäst.Tryggt & enkelt.

Här hittar du våra oberoende teststationer
Haninge-Jordbro
Högdalen
Stockholm Vinsta
Vallentuna
Norrtälje

Vill du köpa begagnad bil i Stockholm?

Hos oss hittar du ett brett utbud av begagnade personbilar i toppskick. Vi har begagnade bensinbilar, dieselbilar, elbilar och olika hybridbilar.

Du kan alltid vara säker på att den begagnade bilen du hittar har fått en korrekt värdering och att alla papper är i ordning. Alla våra begagnade bilar har kontrollerats av oberoende teststationer och våra egna experter.

Vi har gått igenom bilens historia, letat efter dolda fel och servat den både in och utvändigt.

Var du än bor - vi hjälper dig hela vägen

Sedan vi startade 1920, har vi under åren skaffat oss hundratusentals nöjda kunder.  Att våra kunders förtroende för oss är stort, visar sig inte minst i att vi även säljer mycket begagnade bilar online. Från Stockholms rika utbud av begagnade bilar, kan du som kund hitta precis den bil du söker. Oavsett vart i landet du bor. Att köpa en bil begagnad från en annan ort kan många gånger upplevas som en stor risk.  Vi gör därför alltid vårt yttersta för att du som köpare ska kunna dig känna trygg och bekväm.

Några av de saker vi gör för att du ska känna dig trygg vid ett köp online:

Vi erbjuder videosamtal, där vi tillsammans kan gå igenom bilen ner i minsta detalj.

Vi är alltid helt transparenta med skicket och bilens historik.

Vi ger dig full insyn i  servicehistorik, ägandeförhållanden etc.

Köp på distans, prova hemma. Du kan tryggt köpa en bil från oss oavsett vart du bor.

Efter köpet kan vi ordna gratis hemleverans av din bil. Du får syna och prova bilen för att vara helt säker på att allt stämmer överens med vår beskrivning.

Alltid 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen.

Vi hämtar och lämnar vid bytesaffärer. Vid inbyte levererar vi din nya bil och hämtar upp din gamla.Läs mer om hemleverans här

Ett tryggt och enkelt bilägande börjar med en första kontakt
Letar du efter något speciellt eller har du redan hittat den begagnade bil du letar efter hos oss? Fyll i formuläret så hör en av våra säljare av sig direkt.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.