Din Personliga Servicetekniker tar hand om dig.

Hos oss på Bildeve blir alla kunder tilldelade en personlig servicetekniker. Det gör att du slipper alla mellanhänder och får prata direkt med din egen tekniker.

Den största skillnaden jämfört med traditionella mekaniker är att din personliga servicetekniker utöver att serva och reparerar din bil har hand om alla kontakter med dig.

Din tekniker finns tillhands för att svara på frågor, ta emot och lämna ut din bil och sköta administrativa uppgifter kopplat till service/reparation.

Allt för att skapa ett enkelt och tryggt bilägande för dig.

Sex fördelar med Volvo Originalservice

Hos oss som auktoriserade verkstad är din Volvo i trygga händer. Du får alltid servicegaranti, uppdateringar av mjukvaran och fri förlängning av Volvo Assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år. På så sätt kan du känna dig trygg på vägen oavsett årsmodell.

Alltid Volvo Originaldelar

Vid en reparation använder vi alltid Volvo Originaldelar. Dessa delar garanterar hög kvalitet och säkerhet därför att delarna är tillverkade efter samma specifikationer som när din bil var ny.

Ett Års Garanti

Här på Bildeve följer vi serviceprotokollet och därför kan du vara säker på att vårt arbete är utfört fackmannamässigt. För en extra trygghet ingår även ett års garanti på servicen.

Fria uppdateringar

För att säkerställa en så bra körupplevelse och driftsäkerhet som möjligt ingår Volvo Originalservice fria uppdateringar av mjukvaran i din bil.

Personlig Servicetekniker

För att undvika risk för missförstånd och göra serviceinlämningen smidig tilldelas du en Personlig Servicetekniker. Teknikern är expert på din bil och vet exakt vad bilen behöver.

Volvo Assistans

Ibland dyker olyckan upp, vid en Volvo Originalservice ingår därför Volvo Assistans i ett år fram tills dess att bilen är tio år. Ifall du skulle få problem på vägen ordnar vi med allt från boende till däckbyte och bärgning.

Serviceavtal

Desto bättre skick desto högre blir andrahandsvärdet på din bil. Med hjälp av Volvo Originalservice säkrar du från början ett högre andrahandsvärde till en fast månadskostnad.

Volvo Originalservice hela livet

Volvo Originalservice

Volvo Originalservice ger dig ett motståndsfritt bilägande mellan serviceintervallerna. Du kan dessutom känna dig säker eftersom att vårt arbete utförs alltid fackmannamässigt med rätt delar och metoder.

Volvo Originalservice Classic

När bilen blivit äldre än sex år upphör Volvo Originalservice. Men bra service har ingen åldersgräns. Därför erbjuder vi Volvo Originalservice Classic. Originalservice Classic ger dig samma trygghet som du är van vid men till ett förmånligt pris.