100% eldriven Pickup - Maxus ET 90

Maxus eT90 är en stor elektrisk pickup med fem säten, den har ett robust utseende och en diger utrustningslista. Batteriet är på 88,5 kWh (netto) och ger en räckvidd på 330 km (WLTP blandad körning).

Bilen kan laddas med 1-fas 6,6 kW, 3-fas 11 kW eller CCS snabbladdning. Dessutom levereras den med batterivärmare som standard.

Med 5-sittplatser, 925 kg i lastvikt och möjlighet till dragkrok passar den lika bra som familjebil som en pickup för firman.

Företagsleasa din Maxus ET90

Maxus ET90

Pris: från 8 472 kr/mån*
Maxus miljöbonus – 50.000 kr
Erbjudandet gäller köp med registrerad bil från 24/11 till 31/12.

Kombinerbart med lagerbilserbjudandet:
vinterhjul och hardtop eller rolltop för endast kr. 9.995:- exkl. moms. vid köp av en T90 EV lagerbil.

* Priset avser företagsleasing och är beräknat på 20% kontantinsats, 40% restvärde i 36 månader. Alla priser är ex moms. Räntan är rörlig vilket innebär att månadskostnaden kan variera från månad till månad beroende på ränteläget.

Kontakta mig - Jag vill veta mer om Maxus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

*Månadskostnaden avser företagsleasing och är beräknat på 20% kontantinsats, 40% restvärde, 36 månaders avtalstid. Alla priser är ex moms.Månadskostnaden är baserad på referens-räntan STIBOR 90 (per aktuell kalendermånad) och följer eventuella förändringar av denna ränta under avtalet.Transportstyrelsens avgifter tillkommer. Maxus ET90 har en räckvidd på upp till 330 km (WLTP Blandad körning). Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken,vikt på lasten m.m. Angivet intervall är baserat på WLTP kombinerad cykel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustad.