Maxus e-Deliver 9 med flak eller skåp

E-Deliver 9 är en mycket flexibel elektrisk plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak. Vi bygger om e-Deliver 9 chassi i samarbete med lokala påbyggare, och påbyggnationerna består av lätt och gediget material för att optimera fordonets nyttolast.

Välkommen in till oss i Helsingborg för att provköra Maxus e-Deliver 9.

Företagsleasa din Maxus e-Deliver 9 med flak eller skåp

Maxus e-Deliver 9 med skåp eller flak

Pris:
e-Deliver flak från 9 421 kr/mån*
e-Deliver volymskåp från 10 954 kr/mån*

* Priset avser företagsleasing och är beräknat på 20% kontantinsats, 40% restvärde i 36 månader. Alla priser är ex moms. Räntan är rörlig vilket innebär att månadskostnaden kan variera från månad till månad beroende på ränteläget.

Kontakta mig - Jag vill veta mer om Maxus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

*Månadskostnaden avser företagsleasing och är beräknat på 20% kontantinsats, 40% restvärde, 36 månaders avtalstid. Alla priser är ex moms. Månadskostnaden är baserad på referens-räntan STIBOR 90 (per aktuell kalendermånad) och följer eventuella förändringar av denna ränta under avtalet.Transportstyrelsens avgifter tillkommer. Maxus e-Deliver 9 flak/volymskåp har en räckvidd på upp till 160 km (WLTP Blandad körning). Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken, vald påbyggnad, vikt på lasten m.m. Angivet intervall är baserat på WLTP kombinerad cykel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustad.

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustad.