DENNA KAMPANJ ÄR EJ AKTIV - Vi utrustar och kontrollerar din bil inför sommarens äventyr

Även denna semester verkar spenderas bäst och säkrast i vårt avlånga land. För att göra din upplevelse ännu tryggare erbjuder vi dig som Bildevekund en kostnadsfri kontroll utav din bil.

Vi har även laddat upp med produkter som kan underlätta och vara bra att ha med på hemestern.

För en trygg semester

Volvo Assistans

Volvo Assistans är din extra vän på vägen. Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil. Dygnet runt i alla västeuropeiska länder.

Det kan vara allt från att bistå vid däckbyte om du får punktering till att bärga bilen och se till att du får boende eller flyg betalt medan din bil repareras.

Volvo Assistans förnyas kostnadsfritt med 12 månader vid varje servicetillfälle du gör här hos oss på Bildeve.

Volvo Cars-appen

Volvo Cars-appen är en uppkopplad tjänst som ger dig tillgång till flera smarta funktioner.

Är din bil utrustad med Volvo On Call och du har ett aktivt abonnemang så kan appen spåra din bil, vid en olycka automatiskt larma räddningstjänst och ange vart bilen finns.

Du kan även enkelt kolla hur mycket bränsle eller laddning du har kvar, skapa körjournal, låsa och lås upp bilen med appen.

Välkommen till ett enklare och tryggare bilägande.

Säkra däck till semestern

Även om vi önskar en varm och torr sommar så kan vi troligtvis räkna med några regnstänk.

Som bilden visar så behövs det inte många millimeter vatten för att greppet ska reduceras betänkligt.

Kom in till oss och kontrollera mönsterdjupet så ni kan njuta till fullo av välförtjänt ledighet och känna er trygga på vägen.

Behövs nya däck kan ni enkelt betala med CarPay – då får ni 5% rabatt och möjlighet att dela upp betalningen räntefritt.

CarPay

För dig som har ett Volvo, Renault eller Dacia Visakort kan du enkelt ladda ner appen CarPay.

Med CarPay kan du tanka direkt genom appen, betala med mobilen eller klockan genom att blippa samla bonus poäng på varje köp.

Renault Assistans

Maximal trygghet på din resa som hjälper dig om du exempelvis får punktering, tappar bort din nyckel eller drabbas av ett produktrelaterat driftsstopp. Renault Assistance kan hjälpa till med bärgning, hotell övernattning, hemtransport och mycket mer.

Renault Assistance ingår kostnadsfritt under garantiperioden och förlängs därefter kostnadsfritt med 12 månader vid varje genomförd Renault Original fullservice fram tills bilen fyller 10 år.

Dacia Assistans

Om du råkar ut för något fel på din Dacia och inte kan fortsätta resan, ta kontakt med Dacia Assistans. Assistansen gäller om ditt Dacia-fordon råkar ut för ett fel som försätter fordonet ur körbart skick och som är plötsligt och oförutsägbart.

Tips för att underlätta semestern

Cykelhållare

Passa på att ta med cykeln på semestern! Ett bra och mysigt sätt att uppleva nya platser. Hos oss har vi ett brett utbud utav cykelhållare som antingen monteras på dragkroken eller på taket. Välkommen in så berättar vi mer

Tvätthink Svanen

Passa på att göra bilen sommarfin inför årets hemester. Paketet innehåller 10 liters hink, insektsborttagare, avfettning, bilshampo, fälgrengöring och 2-pack tvättsvamp.

Behov av extra bil

Behöver du en extra bil eller kanske en större bil inför sommarens äventyr?

Vi står redo att hjälpa dig oavsett om du behöver hyra en personbil, minibuss, transportbil eller endast en lös takbox till din befintliga bil.

Säkerhetspaket

Som en extra trygghet är det bra att ha ett säkerhetspaket med sig på semestern. Det innehåller varningstriangel, reflexväst, reflexkeps, första hjälpen väska och handskar. Behöver du endast komplettera med reflexvästar har vi även det till dig.

Solglasögon

Undvik att få solen direkt i ögonen, hos oss kan du beställa ett par snygga solglasögon från Nividas.

Glasögonen finns i två modeller – Hong Kong med runda glas samt eleganta Paris. Glasögonen har polariserande glas och 100% UVA/B-skydd.

Solskydd

Skydda passagerna i baksätet mot solljus under resan. Hos oss kan du köpa solskydd som enkelt fästes med sugproppar.

Boka kostnadsfri sommarkontroll och få bekräftelse inom 24 h

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.