Vi hjälper dig med rätt däck för din bil

Som världens äldsta Volvohandlare har vi sedan 1927 hjälpt våra kunder med rätt däck till bilen. Hos oss hittar du bland annat däck ifrån Continental som i över 150 år jobbat med att utveckla däck för att ge bästa möjliga bromsverkan, säkerhet och körglädje. Våra däckexperter på Bildeve står redo att hjälpa dig med valet av däck till din bil. Välkommen in till oss Helsingborg, Höganäs eller Landskrona.

Har du rätt mönsterdjup?

För att köra säker är det viktigt med rätt mönsterdjup på däcken. Lagkravet på sommardäck är 1,6 mm.

Visste du att man redan vid ett mönsterdjup på under 4 mm får både högre risk för vattenplaning och längre bromssträcka?

Rätt lufttryck?

Att köra med rätt däcktryck är viktigt både för miljö, plånbok och säkerhet. Med rätt däcktyck påverkas bromssträcka, grepp, slitage och bränsleförbrukning.

5 % rabatt

Betalar du med CarPay så får du bland annat 5% rabatt när du köper däck hos oss.

Du kan även dela upp betalningen på 4 månader helt räntefritt. Att skaffa CarPay är helt kostnadsfritt.

Continental Premium Contact™6

Med PremiumContact™6 får du ett däck som tack vare gummiblandningen silica ger en pålitlig bromsprestanda oavsett väder.

Det styva däckmönstret tillsammans med en optimerad kontaktyta med vägen leder till mindre ljud i kupén samt ökad komfort och livslängd. Med hjälp av makroblock-strukturen får du maximal kontroll, stabilitet och grepp både i kurvor och vid aktiv körning.

Våra däckexperter står redo att hjälpa dig i Helsingborg, Landskrona och Höganäs. Välkomna

Kontakta mig - Jag är intresserad av däck till min bil

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.