AVSLUTAD för 2023 - Håll utkik efter nya tävlingar!

OBS! Tävling avslutad.

December rullar in och vi tänkte, varför inte göra den lite roligare? Så här kommer vår Adventstävling – packad med överraskningar och skoj varje helg!

Inga krångliga regler här, bara enkelt och kul – precis som julen ska vara. I dagens lucka har ni möjligheten att vinna xxx

 

Tävlingsvillkor & Regler

*Vinsten som avser kostnadsfritt drivmedel för 1 500 kr delas ut genom ett CarPaykort vilket förutsätter att vinnaren har eller skaffar CarPay för att vinsten ska kunna aktiveras.

Hur vinnaren utses
Vinnaren beslutas av ansvariga från Bildeve utifrån den personen som gissar rätt alt. närmast rätt svar på utslagsfrågan, samt att reglerna har följts som angivits. Beslutet kan inte överklagas. Priserna kan inte bytas mot andra varor, tjänster eller kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Användande av persondata
Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och kontaktuppgifter.
De uppgifter som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Bildeve som ansvariga för tävlingen. Kontaktuppgifter kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen och kommer att raderas när tävlingen är avslutad. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR.

Övrigt
Bildeve är inte ansvariga för eventuella tryckfel eller textfel. Vid misstanke om fusk har Bildeve rätten att utesluta deltagare. Anställda hos Bildeve får inte delta i tävlingen. Instagram/Facecbook/ Radio och övriga medier där tävlingen marknadsför är inte involverade i tävlingen – varken i form av administration, sponsring eller annat sätt. Bildeve har rätten att löpande justera regler och villkor för tävlingen om juryn finner detta nödvändigt. Beslut som fattas av juryn kan inte överklagas. Frågor angående tävlingen hänvisas till infocenter@bildeve.se