Polestar Engineered Optimering

Ta din körupplevelse till nästa nivå med Polestar Engineered Optimering. Vårt optimeringsprogram fokuserar på sex prestandaområden och påverkar varken bilens garantier eller serviceintervall. Installationen gör du enkelt hos oss i Helsingborg, Landskrona eller Höganäs.

Betalar du din Polestar Optimering med appen CarPay som är anslutet till oss på Bildeve får du 5% rabatt  och betalar då 9 310 kr* (ord pris utan CarPay är 9 800kr). Med CarPay kan du även välja att dela upp din betalning på 12 månader – helt räntefritt. CarPay är kostnadsfritt att skaffa och ger dig även rabatt när du tankar eller tvättar din bil hos oss på Bildeve.

Välkommen till någon av våra anläggningar

Gasrespons

Gasresponsen har omkalibrerats för bättre återkoppling och acceleration, vilket är idealiskt för omkörningar eller vid aktiv körning på slingriga vägar.

Motor- och växelrespons

Motorn och växellådan har kalibrerats för snabbare respons när du släpper gasen, för ökad förutsägbarhet och kontroll.

Motorprestanda

Optimeringen ger bättre prestanda i motorns mellanregister – perfekt för den sportiga föraren vid omkörningar, motorvägspåfarter och vid kurvtagning.

Växlingshastigheten

Växlingshastigheten har ökats, så att bilen kan accelerera snabbare och reagera mer direkt på förarens kommandon. *Endast automatlådor

Vridmoment

Ökat vridmoment till bakhjulen förbättrar din kontroll vid kurvtagning och ger ett bättre grepp vid start. Tillgängligt för alla bensin- och dieselbilar med AWD från modellår 2016 och framåt.

Växlingprecision

Växellådan har optimerats för att tillvarata motorns optimerade prestanda i mellanregistret och har dessutom en gear hold-funktion som håller kvar växeln längre vid kurvtagning.

Kontakta mig - jag vill boka tid för Polestar Optimering

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

* Kampanjpriset 7 995 kr på Polestar Optimering gäller endast när du betalar med appen CarPay som är ansluten till oss på Bildeve. Efter genomförd optimering måste enligt lag en registreringsbesiktning utföras. Kunden ansvarar själv för att detta utförs och priset för registreringsbesiktning är en kostnad som tillkommer och betalas av kunden. Vi på Bildeve hjälper gärna till att lämna in er bil på registreringsbesiktning i samband med att vi utför Polestar Optimeringen.