Stort lastutrymme med Maxus e-Deliver 9

e-Deliver 9 imponerar även den mest kritiska föraren med sin genomtänkta ergonomi, utmärkta sittkomfort och höga kvalitetsutförande. Den som kör en Maxus e-Deliver 9 kommer sannolikt att uppleva en modern personbil, och inte en transportbil.

e-Deliver 9 erbjuder ett praktiskt och effektivt lastutrymme. Bakdörrarna kan öppnas upp till 236 grader för enkel lastning med gaffeltruck, samtidigt som den låga lasthöjden gör det lättare att lasta tunga föremål. Välj mellan ett lastutrymme på 9,7 eller 11 m3.

Om du väljer en bil med en batterikapacitet på 51,5 kWh eller 72 kWh, laddas bilen från 20%-80% på 36 minuter. Väljer du däremot batteripaketet med 88,5 kWh kommer bilen att laddas från 20%-80% på 42 min.

Välkommen in till oss i Helsingborg för att provköra Maxus e-Deliver 9.

Företagsleasa din Maxus e-Deliver 9

Maxus e-Deliver 9

Pris: från 8 425 kr/mån*
Just nu får du en miljöbonus på 50 000 kr.
Erbjudandet gäller samtliga e-Deliver 9 modeller, köp med registrerad bil från 2023-11-24 till 2023-12-31.

* Priset avser företagsleasing och är beräknat på 20% kontantinsats, 40% restvärde i 36 månader. Alla priser är ex moms. Räntan är rörlig vilket innebär att månadskostnaden kan variera från månad till månad beroende på ränteläget.

Kontakta mig - Jag vill veta mer om Maxus

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

*Månadskostnaden avser företagsleasing och är beräknat på 20% kontantinsats, 40% restvärde i 36 månader. Alla priser är ex moms.Månadskostnaden är baserad på referens-räntan STIBOR 90 (per aktuell kalendermånad) och följer eventuella förändringar av denna ränta under avtalet.Transportstyrelsens avgifter tillkommer. Maxus e-Deliver 3 har en räckvidd på upp till 296 km (WLTP Blandad körning). Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m.m. Angivet intervall är baserat på WLTP kombinerad cykel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustad.