Tävla och vinn 4st vinterdäck från Michelin

När du har bokat tid för att byta till vinterhjul hos oss i Helsingborg, Landskrona eller Höganäs har du möjlighet att vinna 4st vinterdäck från Michelin.

Såhär tävlar du !

1. Boka tid för hjulskifte

För att vara med och tävla ska du börja med att boka tid för hjulskifte på någon av våra anläggningar i Helsingborg, Höganäs eller Landskrona.

På vår hemsida bokar du enkelt tid och datum för ditt hjulskifte.

2. Gilla Bildeve på Facebook

När du lämnar in bilen för hjulskifte visar du upp i kundmottagningen att du gillar vår Facebooksida.

3. Fyll vårt tävlingsformulär

För att tävla ska svaren på samtliga frågor i tävlingsformuläret fyllas i.

Tävla genom att fylla i formuläret

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tävlingsvillkor & Regler

Hur du deltar
Du deltager genom att boka tid och betala för hjulskifte på någon av Bildeves anläggningar, Gilla Bildeves facebooksida och svara på samtliga frågor i tävlingsformuläret. Detta ska göras senast 1 december 2021. Det är endast tillåtet deltaga en gång per betalt registreringsnummer. Kommer det in flera tävlingssvar från samma tävlande/regnummer, så kommer det först daterade inskickade tävlingssvaret vara det som är giltigt.

Hur vinnanaren utses
En jury bestående av Bildeves marknadsavdelning och servicemarknadsavdelning kommer utse en vinnare som vinner 4st vinterdäck från Michelin.
Vinnaren utses baserat på bästa motivering samt att alla frågor är rätt besvarade och att samtliga fält i tävlingsformuläret är korrekt ifyllda. Beslutet som juryn fattar kan inte överklagas. Priset kan inte bytas mot andra varor, tjänster eller kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Användande av persondata
Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn, kontaktupplysningar, tävlingssvar dvs all information som finns i tävlingsformuläret.
De upplysningar som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Bildeve som ansvariga för tävlingen. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen och kommer att raderas när tävlingen är avslutad. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR.

Övrigt
Bildeve är inte ansvariga för eventuella tryckfel eller textfel. Vid misstanke om fusk har Bildeve rätten att utesluta deltagare. Anställda hos Bildeve får inte delta i tävlingen. Instagram/Facecbook/ Radio och övriga medier där tävlingen marknadsför är inte involverade i tävlingen – varken i form av administration, sponsring eller annat sätt. Bildeve har rätten att löpande justera regler och villkor för tävlingen om juryn finner detta nödvändigt. Beslut som fattas av juryn kan inte överklagas. Frågor angående tävlingen hänvisas till infocenter@bildeve.se