Rulla med Bildeve - Boka bil från 60 minuter och uppåt.

Nu har du möjlighet att på ett enkelt och flexibelt sätt få tillgång till en bil just när du behöver det! Som världens äldsta Volvohandlare har vi en bred och lång erfarenhet utav att hjälpa våra företagskunder och privatkunder med att hitta enkla och smidiga lösningar för bilpool, bildelning och carsharing. Ladda ner appen för att börjar rulla med oss redan idag!

Alltid nära dig

För att det ska vara smidigt och enkelt att börja Rulla med Bildeve hittar du våra bilar på utvalda platser i Helsingborg, Höganäs och Landskrona. Bilarna är hybrider och rena elbilar i olika storlekar. Se våra tillgängliga bilmodeller och boka din bil gör du genom att ladda ner appen Rulla till din telefon. I appen ser du också vart våra är placerade.

Helsingborg

Landskrona

Höganäs

Så funkar det

Det är enkelt att börja Rulla med Bildeve. Allt du behöver är appen.

1. Ladda ner appen och registrera ditt körkort och betalkort.

2. Var våra bilar är parkerade ser du enkelt i appen. Välj den plats och bil som passar dig och klicka på Boka.

3. Din digitala bilnyckel blir synlig i appen 5 minuter innan din bokning startar. Tryck på knappen LÅS UPP och sedan är du redo för nya upplevelser.

4. När bokningstiden är slut parkerar du bilen på samma ställe som du hämtade upp bilen på. Lämna alltid tillbaka bilen med minst kvarts tank (Gäller både el och andra drivmedel). Drivmedel ingår i priset och tankkort ligger i bilen.

Perfekt för mig och min sambo

Skjutsa till träning, storhandla eller kanske en spontan dagsutflykt? Rulla kan lösa många bilbehov i vardagen. Gör som våra nöjda kunder – ladda ner appen och börja rulla redan idag.

Kontakta mig - jag vill veta mer för att börja rulla

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.