Tävling - skiftar du hjul snabbare än ett proffs?

Tävlingen går ut på att byta hjul under tidtagning där deltagaren med snabbast tid vinner. Tävlingen kommer hållas i vår moderna verkstad där ni med hjälp av teknisk utrustning och support från våra anställda kan tävla på ett säkert sätt.

Datum: Lördag 26 mars
Tid: Kl 11.00 – 13.00
Plats: Bildeve Helsingborg, Bergavägen 4.
Anmälan: Ingen föranmälan behövs. Välkomna

Priser:
1:a – 4st nya sommardäck från Pirelli.
2:a – Däckhotell inkl. hjulskifte, tvätt och försäkring av däck.
3:e – Ut och invändig handtvätt.

Så här kan det se ut när våra anställda tävlar i hjulskifte!

Tävlingsvillkor & Regler

Hur vinnanaren utses
Vinnaren utses baserat på snabbast tid av hjulskifte under tidtagning. Vid lika resultat kommer vinnaren avgöras genom en utslagsfråga.
Första priset i tävlingen består av 4st sommardäck, andra pris består av däckhotell under 1 säsong inkl. hjulskifte och tredje pris består av 1st in och utvändig handtvätt av bil.
Tävlingsresultatet beslutas av ansvariga från Bildeve utifrån tidtagningen, beslutet kan inte överklagas. Priserna kan inte bytas mot andra varor, tjänster eller kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Användande av persondata
Vid deltagande i tävlingen gives samtycke till registrering av namn och kontaktuppgifter.
De uppgifter som du ger i samband med tävlingen kommer uteslutande att vara tillgängliga för Bildeve som ansvariga för tävlingen. Kontaktuppgifter kommer uteslutande användas för kontakt i samband med tävlingen och kommer att raderas när tävlingen är avslutad. All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR.

Övrigt
Bildeve är inte ansvariga för eventuella tryckfel eller textfel. Vid misstanke om fusk har Bildeve rätten att utesluta deltagare. Anställda hos Bildeve får inte delta i tävlingen. Instagram/Facecbook/ Radio och övriga medier där tävlingen marknadsför är inte involverade i tävlingen – varken i form av administration, sponsring eller annat sätt. Bildeve har rätten att löpande justera regler och villkor för tävlingen om juryn finner detta nödvändigt. Beslut som fattas av juryn kan inte överklagas. Frågor angående tävlingen hänvisas till infocenter@bildeve.se