Vi köper din bil i Malmö

Vill du sälja en begagnad bil i Malmö? Då ska du börja med att höra av dig till oss på Bildeve.
Vi har över 100 år i bilbranschen, så med oss gör du en enkel & trygg affär. Varje år köper vi hundratals fordon i Malmö från våra inlämningsplatser i Malmö

Snabb värdering och alltid besiktning av tredje part

Det första du ska göra när du vill sälja din bil är att ta reda på hur mycket bilen är värd.
Fyll i vårt onlineformulär så får du en snabb värdering av din bil. Du kan också ringa oss eller besöka någon av våra oberoende teststationer i Malmö.

Under kontorstid ger vi din begagnade bil ett pris inom tre timmar. Alltid utan kostnad!

Sälj bilen i Malmö! Fyll i formuläret för en snabb värdering eller ring oss på 042-17 25 30.

Så här funkar det att sälja sin begagnade bil till Bildeve

Att sälja sin begagnade bil ska vara tryggt och enkelt. Vi vill verkligen att du som kund ska kunna känna dig trygg och kunna vara säker på att värderingen av din bil gått rätt till. Vi har därför som en av väldigt få bilhandlare, en helt igenom transparent process genom hela affären. Hos oss är det öppna kort redan från start.

Ta det första steget och kontakta oss. Ge oss en beskrivning av din begagnade bil du vill sälja och vi ger dig det preliminära pris vi är redo att betala för just din bil.

Efter att vi kommit överens så bokar vi in din bil för en besiktning på en av de oberoende teststationerna runtom i Malmö. På teststationen får din bil en helt opartisk besiktning.

Om besiktningen ser okej ut så betalar vi det vi kommit överens om. Vi fixar ett digitalt kontrakt du signerar med BankID. Du får pengarna direkt in på ditt konto och överlämnar nycklar och registreringsbevis. Du har nu sålt din begagnade bil snabbt och enkelt!

Sälj bilen utan strul - Vi tar alla kostnader för besiktningen

Hos oss på Bildeve genomför du bilaffären snabbt och enkelt;

Du får hela beloppet utan dolda avgifter
Många aktörer som vill sälja bilen åt dig lovar att marknadsföra bilen hos många olika bilhandlare. Vad de inte säger är att de kommer dra av 5 000-20 000 kr på vinsten, i en så kallad förmedlingsavgift till den bilhandlare som lämnat högst bud på din bil. Våra kunder behåller hela summan själva och behöver inte betala några mellanhänder överhuvudtaget.

Alltid oberoende besiktning
Med oss slipper du godtyckliga värderingar. Vi ger dig en oberoende värdering av bilen du vill sälja. Då vet du att priset är korrekt. Vi tar alla kostnader för besiktningen. Inget tvång. Inga dolda avgifter.

Du behöver aldrig binda upp dig
Vi står för alla värderingskostnader och du behöver aldrig binda upp dig på något. Om du ångrar dig kan du alltid hoppa av, utan att det kostar något extra,

Vi sköter allt krångligt pappersarbete
Vi sköter ägarbytet med alla papper.
Det enda du behöver tänka på är att få med dig registreringsbeviset.
Om du inte hittar ditt registreringsbevis, kan du enkelt beställa ett nytt via Transportstyrelsens hemsida.

Pengarna direkt på kontot
Innan du överlämnar nycklarna så sätter vi in pengarna direkt på ditt bankkonto. Inga utdragna betalningar eller märkliga överföringsavgifter.

Belånad bil
Vi köper din begagnade bil även om du har lån på den. Vi löser lånet och betalar dig mellanskillnaden med pengarna direkt in på kontot.

Öppet hela veckan och alltid en personlig kontakt
Sälj din begagnade bil alla dagar i veckan. Vi har öppet alla dagar i veckan. Hos oss får du dessutom en personlig kontakt som följer dig hela vägen.

Så värderar du bilen i Malmö
När du ska sälja din bil och få den värderad i Malmö, ger vi dig snabbt en prisuppskattning baserad på årsmodell, märke och allmänt skick. Se vad din bil är värd redan idag! Fyll bara i vårt formulär. Om du hellre vill ringa så kan du göra det på 042-17 25 30.

När du tycker att vår prisuppskattning känns bra så utförs en besiktning av bilen du vill sälja. Denna besiktning utförs av en oberoende teststation, så du kan vara säker på att din bil inte blir godtyckligt värderad.

Teststationen gör sin värdering utifrån saker som bilmärke, årsmodell och bilens skick. De kollar hur många mil bilen har bakom sig och checkar av bromsar och koppling etc. Teststationen tittar även på bilens ursprung/historik, servicedokument och eventuell extrautrustning. För elbilar och hybrider går de även igenom batteriets skick och laddningstillbehör.

Vi har flera olika teststationer över hela Malmöområdet som vi samarbetar med. Välj en av stationerna. Vi tar alla kostnader för besiktningen.

Här hittar du alla oberoende teststationer i Malmö:
Om besiktningen överensstämmer med vår preliminära värdering så är det detta pris som gäller. I annat fall går vi tillsammans igenom testprotokollet och kommer överens om ett nytt pris.

När vi är överens får du ett digitalt kontrakt som du enkelt signerar med ditt BankID.
Du får betalt med pengarna direkt in på ditt konto. Därefter överlämnar du nycklar och registreringsbevis. Du har precis genomfört en smidig och enkel bilaffär!

Därför väljer folk i Malmö sälja sin bil till oss

Bildeve har köpt och sålt bilar i över 100 år. Vi kan verkligen marknaden och vi är välrenommerade med tusentals nöjda kunder. Bara de senaste åren har vi hjälpt hundratals bilägare att sälja bilen i Malmö. Vi köper alla bilmärken och har många köpare som letar efter en ny kvalitétsbil. Om du vill sälja en Audi, BMW, Seat, Volkswagen, Kia, Hyuandai eller Tesla, då är vi precis den bilhandlare du letar efter.

Vår affärsidé är enkel – våra bilaffärer ska ske på kundens villkor.

Att sälja bilen behöver inte vara krångligt. När du säljer din bil till oss så slipper du allt tidskrävande strul med annonser och spekulanter som lämnar oseriösa bud.

Gör vår onlinevärdering av din begagnade bil. Du får ett pris direkt.

Vi köper och säljer begagnade bilar i alla former. Bensin-, dieselbilar, elbilar och hybridbilar.

Vi är experter på Volvo. Vi sålde vår första Volvo redan 1927 och vi har genom de här 100 åren skapat otaliga nöjda Volvokunder .

Oavsett vilken bil du vill sälja så ska du alltid börja med att kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.