Sälja bil i Göteborg

När du ska sälja din begagnade bil i Göteborg ska du vända dig till oss på Bildeve. Vi har varit i bilbranschen i över 100 år. Från våra inlämningsplatser i Bjurslätt, Bäckebol och Frölunda, köper vi mängder av fordon i Göteborg varje år.

Nu är det din tur att göra en trygg och enkel bilaffär.
Börja med att kolla upp hur mycket din bil är värd. Enklaste sättet är att använda vårt onlineformulär. Du kan också ringa oss eller besöka någon av våra oberoende teststationer i Göteborg.

Vi köper din bil i Göteborg! Fyll i formuläret för en snabb värdering eller ring oss på 042-172530.

Hör av dig till oss under kontorstid så ger vi dig ett pris på din begagnade bil inom tre timmar. Alltid helt kostnadsfritt!

Så här går det till att sälja bilen hos Bildeve

Våra kunder vill att det ska vara enkelt och tryggt att sälja sin begagnade bil. Därför har vi en process som är helt transparent genom hela affären.

Det första steget är att du kontaktar oss. Du ger oss en beskrivning av din begagnade bil och vi ger dig det preliminära pris vi vill betala för din bil.

När vi är överens bokar vi in en tid på någon av våra oberoende teststationer runtom i Göteborg. Teststationen utför sedan en opartisk besiktning av din bil.

Om allt ser okej ut så betalar vi det vi kommit överens om. Snabbt & enkelt upprättas ett digitalt kontrakt för signering via BankID. Vi sätter därefter in pengarna direkt på ditt konto. När du ser att pengarna är på väg överlämnar du nyckel och registreringsbeviset. Bilaffären är genomförd!

Tryggt och enkelt utan strul

Tryggt och enkelt utan strul!

Hos oss ska du känna dig trygg med att sälja bilen:

Hela beloppet i din ficka och inga dolda avgifter.
Många aktörer som lovar att sälja bilen åt dig lovar att marknadsföra bilen hos många olika bilhandlare. Vad de inte berättar är att de drar av mellan 5 000-20 000 kr på vinsten, i en förmedlingsavgift för den bilhandlare som lämnat högst bud på din bil. Våra kunder slipper betala den typen av mellanhänder och behåller istället hela summan själva.

Besiktningen av din bil utförs alltid av en oberoende teststation
Slipp godtyckliga värderingar på din bil. Hos oss får du oberoende värdering av din bil. Då kan du vara säker på att priset blir rätt. Vi står för hela kostnaden för besiktningen. Till 100%. Utan tvång eller dolda avgifter.

Du slipper binda upp dig
Vi tar alla kostnader för värderingen, utan att du behöver binda upp dig. Ångrar du dig kan du alltid hoppa av – utan att det kostar något extra.

Glöm allt jobbigt pappersarbete
Vi sköter ägarbytet och krånglig byråkrati.
Det enda papper du behöver tänka på är registreringsbeviset som du måste ha med dig.
Hittar du inte ditt registreringsbevis kan du beställa ett nytt via Transportstyrelsens hemsida.

Pengarna rätt in på kontot.
Vi sätter in pengarna direkt på ditt konto innan du överlämnar nycklarna. Hos oss slipper du utdragna betalningar och dolda överföringsavgifter.

Har du lån på bilen?
Vi köper din bil oavsett om du har lån på bilen. Vi löser lånet när vi köper din begagnade bil och betalar ut mellanskillnaden direkt in på ditt kontot.

Personlig kontakt och generösa öppettider
Sälj din bil när det passar dig. Vi har öppet alla dagar i veckan. Alla våra kunder får dessutom en personlig kontakt som hänger med genom hela affären.

Därför vill så många i Göteborg sälja sin bil till oss

Bildeve är inte vilken bilhandlare som helst. Det är få andra handlare som varit med lika länge som vi. Företaget har köpt och sålt bilar i över 100 år och de senaste åren har vi hjälpt hundratals göteborgare.

Vår framgång bygger på att vi alltid genomför bilaffären på kundens villkor.

Våra kunder vill ha en snabb, enkel och trygg försäljning av sin begagnade bil.
Med oss slipper du allt krångel med annonser och oseriösa spekulanter. Vi tar hand om allting och ser till att din bil får en oberoende värdering – helt gratis.

Gör vår onlinevärdering av din begagnade bil. Vi ger dig ett pris direkt.

Vi är intresserade av att köpa och sälja begagnade bilar i alla former. Bensin-, dieselbilar, elbilar och hybridbilar. Ska du sälja en begagnad bil i Göteborg, då ska du höra dig till oss.

Vårt hjärta klappar lite extra för Volvo. Redan 1927 sålde vi första Volvo och under de här snart 100 åren som gått, så har vi skapat mängder av nöjda Volvokunder .

Oavsett vilket bilmärke du vill sälja, kontakta oss redan idag.

Så får du bilen värderad i Göteborg

När du vill sälja din bil och få den värderad i Göteborg, ger vi dig först en prisuppskattning baserad på årsmodell, märke och allmänt skick. Den här uppskattningen får du enklast fram genom att använda vårt formulär.

Du kan också ringa oss på 042 – 17 25 30

Om du tycker att vår prisuppskattning känns bra så utförs en besiktning av din bil och här skiljer vi oss från många andra; vi värderar inte din bil godtyckligt, utan låter helt oberoende teststationer utföra besiktningen av den bil du vill sälja.

På teststationen tittar de på bilmärke, årsmodell och fordonets allmänna skick (både in och utvändigt). De kontrollerar hur många mil bilen gått och sådant som bromsar och kopplingar etc. De går även igenom bilens ursprung/historik, servicedokument och bilens extrautrustning. På elbilar och hybrider kikar de även på batteriets skick och laddningstillbehör.

Om bilen inte har några skador är det överenskommet pris som gäller. Om besiktningen skulle visa på skador eller andra fel, då kommer vi tillsammans fram till ett nytt pris (utifrån testprotokollet).

Själva affären utförs sedan supersmidigt. Du signerar ett digitalt kontrakt med BankID.
Vi sätter in pengarna direkt på ditt konto. Du överlämnar nycklar och registreringsbevis och hela affären är klar.

Enkelt, tryggt och smidigt!

Här hittar du alla oberoende teststationer i Göteborg

Vi samarbetar med flera olika teststationer i hela Göteborgsområdet. Välj den station som passar dig bäst. Vi står för alla kostnader.

-Bjurslätt: Arvid Lindmansgatan 18, 417 29 GÖTEBORG
-Bäckebol: Transportgatan 6, 422 46 BÄCKEBOL
-Frölunda: Kontrabasgatan 10, 421 50 VÄSTRA FRÖLUNDA
-Ringön:  Ringögatan 8, 417 07 GÖTEBORG
-Lundby: Ovädersgatan 2, 418 34 GÖTEBORG