Ny modern anläggning - med fokus på människor

Under 2023 tog vi det spännande steget att inleda en omfattande totalrenovering av vår etablerade anläggning i Landskrona. Ombyggnationen drivs av vår vision att skapa en anläggning som inte bara står i teknikens framkant utan också sätter människorna i centrum – både våra värdefulla kunder, vår hängivna personal och våra betrodda samarbetspartners.

Vi förstår vikten av att skapa en anläggning som reflekterar våra kärnvärden av omtanke, hjärta och kvalitet. Genom att kombinera estetiska och funktionella designelement med en stark inriktning på miljömässigt ansvarstagande, är vi övertygade om att den nya anläggningen kommer att bli en plats där människor verkligen trivs.

På vår nya anläggning hittar ni

Bilförsäljning

I vår helt nya, toppmoderna bilhall väntar en verklig upplevelse för bilentusiaster och potentiella kunder. När ni stiger in i den rymliga och välkomnande miljön kommer ni att mötas av ett imponerande sortiment av både nya och begagnade fordon, noggrant utvalda för att tillgodose en mångfald av behov, smaker och livsstilar.

Verkstad

Den nya verkstadsanläggningen kommer att vara särskilt utformad för att möta framtidens bilteknik och servicebehov. Vår ambition är att skapa en av de mest avancerade verkstäderna i branschen, där vi kombinerar det senaste inom teknik och expertis för att erbjuda exceptionell service och reparationer.

Skadeverkstad

I vårt avancerade skadecenter, utrustat med den senaste teknologin, står vi redo att assistera dig när olyckan har inträffat. Vårt team av högt kvalificerade specialister, med omfattande erfarenhet och expertis inom bilreparation och skadehantering, är engagerade i att återställa ditt fordon till dess ursprungliga skick.

Bli en del av vår familj

Bildeve i Landskrona kommer att vara mer än bara en plats för handel; vi ska vara en plats där innovation möter förtrolighet, där arbetsdagar fylls med mening och där varje möte kan leda till nya möjligheter. Vi söker framtidens talanger som vill vara med och skapa framtidens anläggning.

Bilvård

Nu kommer du att kunna ge din bil den omtanke och kärlek den förtjänar. Hos oss är alla bilmärken välkomna och våra specialutbildade bilvårdstekniker ser till att din bil blir ordentligt ren och fin.

I vår toppmoderna och ljusa miljö kommer vi bland annat utföra Lackskyddsbehandling, Handtvätt, Lädervård, Klädseltvätt, In- och Utvändig rengöring.

Däck

Här kommer vi med hjälp utav senaste teknik och bästa utrustning erbjuda allt ifrån hjulskifte, däckhotell, hjulinställning, reparerar kantstötta fälgar till att hjälpa dig att hitta rätt däck till din bil, oavsett vilket bilmärke du kör.

Hyrbil

Vi hjälper dig med hyrbil oavsett om du behöver en personbil, transportbil eller minibuss. Vi har bilar för alla tillfällen oavsett om det är i tjänsten eller privat.

Senaste nytt

Är du nyfiken på hur vår nya anläggning växer fram? Följ oss då på sociala medier.