Ny modern anläggning - med fokus på människor

Vi kommer med start 2023 påbörja en total renovering utav vår befintliga anläggning i Landskrona. Vi kommer att skapa en anläggning med fokus på människor. För oss är det viktigt att anläggningen ska vara välkomnande med moderna och ljusa kundytor för bästa kundupplevelse samtidigt som vi skapar en anläggning med fokus på hållbarhet och arbetsmiljö.

På vår nya anläggning hittar ni

Bli en del av vår familj

Vi ska nu bygga framtidens anläggning med fokus på människor. För oss är det viktigt att skapa en miljö där alla trivs – både vi, våra kunder och samarbetspartners.

Vi söker framtidens talanger som vill vara med och skapa framtidens anläggning.

 

Bilförsäljning

I vår nybyggda bilhall kommer ni hitta ett brett utbud utav nya och begagnade bilar från bland annat Volvo, Polestar, Lynk & Co, Jac, Renault, Dacia samt transportbilar från Maxus och Byd.

 

 

Verkstad

Vi bygger en helt ny toppmodern verkstad för framtidens bilar. I vår verkstad kommer vi serva och reparera bilar från Volvo, Polestar, Lynk & Co, Jac, Renault, Dacia samt transportbilar från Maxus och Byd.

Skadeverkstad

Här hjälper vi dig när olyckan varit framme. På vårt toppmoderna skadecenter kommer våra yrkesskickliga specialister jobba för att säkerställa att din skada blir åtgärdad på precis rätt sätt.

Bilvård

Nu kommer du att kunna ge din bil den omtanke och kärlek den förtjänar. Hos oss är alla bilmärken välkomna och våra specialutbildade bilvårdstekniker ser till att din bil blir ordentligt ren och fin.

I vår toppmoderna och ljusa miljö kommer vi bland annat utföra Lackskyddsbehandling, Handtvätt, Lädervård, Klädseltvätt, In- och Utvändig rengöring.

Däck

Här kommer vi med hjälp utav senaste teknik och bästa utrustning erbjuda allt ifrån hjulskifte, däckhotell, hjulinställning, reparerar kantstötta fälgar till att hjälpa dig att hitta rätt däck till din bil, oavsett vilket bilmärke du kör.

Hyrbil

Vi hjälper dig med hyrbil oavsett om du behöver en personbil, transportbil eller minibuss. Vi har bilar för alla tillfällen oavsett om det är i tjänsten eller privat.

Senaste nytt

Är du nyfiken på hur vår nya anläggning växer fram? Följ oss då på sociala medier.