Bildeve Trygg

Med Bildeve Trygg upplever du enkelheten i att ha allt du behöver för ditt bilägande samlat på ett och samma ställe. När du köper din nästa begagnade bil, erbjuder vi dig en helhetslösning. Som kund hos oss får du tillgång till finansiering, försäkring, garanti, serviceavtal och däckhotell, allt förenat i en enda samlingsfaktura genom CarPay. Detta ger dig en klar överblick och full kontroll över din ekonomi relaterad till bilen. Du kan också addera tjänster som tvättabonnemang, lackskyddsbehandling, fälglagning och lånebil vid service. Välkommen till Bildeve Trygg – ett tryggare bilägande.

Detta ingår alltid i Bildeve Trygg

Garantin gäller i 24 månader eller efter 3000 mil beroende på vad som inträffar först.

Försäkring

När du blir helkund hos Bildeve och tecknar Bildeve Trygg bjuder vi på 6 månaders kostnadsfri försäkring med förmånliga villkor och garanti.

Finansiering

På Bildeve hjälper vi dig med en förmånlig, enkel och trygg finansiering genom vår partner Volvofinans Bank AB. Vi hjälper dig välja en finansieringslösning som passar för just dina behov när du har köpt en begagnad bil.

Serviceabonnemang

Ett serviceavtal befriar dig från att stöta på oväntade kostnader för service efter ditt besök hos verkstaden.Teckna serviceabonnemang för ett smidigt bilägande så tar våra personliga servicetekniker hand om din bil.

Däckhotell 36 månader

Spara tid, slipp tunga lyft, få mer utrymme över i garaget och förläng livslängden genom att förvara dina hjul på vårt däckhotell. I Bildeve Trygg ingår skifte, förvaring samt tvätt av däck och fälg i 36 månader.

Addera tjänster till Bildeve Trygg

Tvättabonnemang

Genom att tvätta bilen regelbundet bibehåller du värdet på den. Vi erbjuder ett förmånligt abonnemang för både privatpersoner och företag. Välj nivå, betala ett fast lågt
månadspris och tvätta bilen när det passar dig.

Lackskyddsbehandling

Lackskydd är en avancerad behandling som skyddar din bils yttre mot de dagliga påfrestningarna från väder, vind och vägsalt. En investering i lackskydd är en investering i dess långsiktiga värdebevarande.

Lånebil vid service

När din bil är inne för service, säkerställer vi att din vardag fortsätter utan avbrott genom att erbjuda en lånebil. Detta innebär att du enkelt kan fortsätta med dina dagliga åtaganden, medan vi tar hand om din bil.

Fälglagning

Genom noggranna reparationstekniker kan vi korrigera allt från mindre repor till mer omfattande skador. Denna tjänst förbättrar ditt fordons estetiska utseende och bidrar till säkrare körning och längre livslängd för däcken.

Fulländat Billån

Nu introducerar vi vårt omfattande billån – en lösning där nästan allt ingår för att ge dig en smidig och bekymmersfri bilägarupplevelse. Med Bildeve Trygg tar vi ett helhetsgrepp om din bilfinansiering, där inte bara själva fordonet täcks, utan även en rad tilläggstjänster som förstärker ditt bilägande.

I lånet ingår en omfattande serviceplan som ser till att din bil alltid är i toppskick. Regelbundna servicetillfällen, oljebyten och säkerhetskontroller utförs av certifierade tekniker, vilket garanterar att din bil alltid kör säkert och effektivt. Dessutom erbjuder vi en förlängd garanti som skyddar dig mot oväntade reparationer och kostnader, vilket ger en extra trygghet längs vägen.

Med Bildeve Trygg kan du slappna av och njuta av körningen, med vetskapen att nästan allt som rör ditt bilägande är täckt. Det är den ultimata lösningen för dig som värdesätter trygghet, kvalitet och bekvämlighet. Välkommen till ett bekymmersfritt bilägande.

 

  • 2 års garanti - Max 3 000 mil. Gäller alla bilar under 5 år/ 10 000 mil
  • Finansiering - Alltid låg ränta och våra bästa villkor
  • Försäkring - 6 månaders kostnadsfri försäkring
  • Serviceabonnemang - För ett smidigt och tryggt bilägande
  • Däckhotell - Skifte, förvaring, tvätt av däck och fälg
  • Våra bilar levereras alltid med Volvo Assistans

Fyll i formuläret - så återkommer en säljare

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.